Monika Beluči i Tim Barton uhvaćeni u strasnom poljupcu nasred ulice! (FOTO)

23.02.2023

15:41

1

Italijanska lepotica je ponovo zaljubljena, a internet gori zbog novog paparaca

Monika Beluči i Tim Barton uhvaćeni u strasnom poljupcu nasred ulice! (FOTO)
Monika Beluči i Tim Barton - Copyright Profimedia

Juče je u svim svetskim medijima odjeknula vest da je italijanska glumica, Monika Beluči ponovo zaljubljena.

Naime, Monika je u vezi sa kultnim rediteljem Timom Bartonom, koji je poznat po mračnoj ikonografiji i pomalo uvrnutom smislu za humor.

Monika Beluči i Tim Barton snimljeni su kako se strastveno ljube na ulici, nakon što su strani mediji objavili da su navodno već četiri meseca u tajnoj vezi.

 

 

Njih dvoje su uhvaćeni u šetnji, a italijanska glumica je filmskog reditelja i producenta držala ispod ruke ne mareći za paparace, objavio je Daily Mail.

Inače, par se upoznao pre 16 godina, ali strani mediji pišu da su počeli da se viđaju nakon što su se sreli na Lumije Film Festivalu u Lionu u oktobru. Monika je bila počasna gošća na festivalu i tamo je uručila 64-godišnjem reditelju nagradu za životno delo.

- Za ceo svoj život, nikada nisam osetio toliku ljubav kao večeras. Dobrodošli na najbolju sahranu koju sam ikada imao - rekao je Tim Barton.

Profimedia
Tim Barton

Slavni par je takođe viđen na prezentaciji restauriranog nemog dokumentarnog filma, koji je 1895. godine režirao pokojni francuski sineasta Luj Lumijer.

Paris Match, koji je prvi i pisao o novoj vezi, kaže da su se Monika i Tim "nakratko sreli na stepeništu Palate festivala u Kanu 2006. godine, ali su se tek šesnaest godina kasnije, iza kulisa drugog festivala, zbližili.

Profimedia
Monika Beluči

Podsetimo, Monika se 2019. godine rastala od umetnika Nikolasa Lafevrea i od tada je slobodna. Pre umetnika bila je u braku sa Vinsentom Kaselom od 1997. do 2013. godine i sa njim ima dve ćerke.

Tim je 13 godina bio u vezi s glumicom Helenom Bonam Carter (56), ali su se rastali 2014. godine. Oni zajedno imaju dvoje dece, a Tim je pre toga bio u braku sa slikarkom Lenom Žisek (57) od 1987. do 1991. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike