Zvezda „Granda" odvojila 7.000 evra za novi nos: Rezervisala je i hotel, da se tamo odmori, pa se u Srbiju vrati preporođena!

14.02.2023

14:40

1

Za novi izgled, planira da otputuje u Tursku

Zvezda „Granda" odvojila 7.000 evra za novi nos: Rezervisala je i hotel, da se tamo odmori, pa se u Srbiju vrati preporođena!
Aleksandra Tadić Cipka - Copyright ATAImages/M. M.

Aleksandra Tadić, koja je veliku slavu stekla u „Zvezdama Granda" i pod nadimkom Cipka koji je nedavno rešila da više ne koristi na sceni, sada je odlučila da se pozabavi i svojim izgledom i tu nešto promeni.

Za novi nos, prema pisanju domaćih medija, planira da otputuje u Tursku kod jednog od najboljih hirurga, a kako piše „Kurir" avionska karta, hotel u kom će posle odmarati, zajedno sa zahvatom iznosiće je oko 7.000 evra.

- Istina je, zakazala sam intervenciju kod najboljeg hirurga u Turskoj. Operisaću nos, jer mi se ne dopada kako izgleda, a to naročito primetim kada gledam sebe na televiziji - rekla je ona za „Alo", pa dodala:

„Sedam dana ću biti tamo!"

- Rezervisala sam hotel, biću sedam dana tamo na oporavku i vraćam se, nadam se, srećna i zadovoljna. Nisam neko ko krije takve stvari, jer mislim da svako treba da popravi na sebi ono što ga ne čini srećnim i čime nije zadovoljan - zaključila je Tadićeva.

Aleksandfra Tadić, ATAImages/G.G.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike