Ela Dvornik o operaciji uvećanja grudi: Lakše sam podnela ugradnju slikona nego carski rez!

21.08.2022

15:04

0

Autor: Marija Mitić

Influenserka priznaje od čega je "zavisna"

Ela Dvornik o operaciji uvećanja grudi: Lakše sam podnela ugradnju slikona nego carski rez!
elaa - Copyright Instagram printscreen/elladvornik

Ćerka Dina Dvornika, influenserka Ela Dvornik otvoreno o svim temama govori na društvenim mrežama, pa i onim lične prirode. Tako je bilo i ovog puta kada se dotakla estetske operacije koju je imala.

Naime, kako kaže Ela, ona je prolazila kroz velike bolove nakon ugradnje implanata u grudi, a istakla je i da je čak lakše podnela carski rez.

- Iskreno, bilo mi je bolnije nego carski rez. Nakon carskog reza mogla sam odmah ustati, nakon operacije grudi nisam ništa mogla. Ali, dobro, pretrpi čovek sve kad nešto želi. Nije mi žao, sve je super ispalo i jako sam zadovoljna - navela je Ela u intervjuu za Večernji.hr.

 

 

Osim ovoga, blogerka je progovorila i o svojoj zavisnosti od društvenih mreža i priznala da je nervozna kada nije u mogućnosti da bude "online":

- To je baš problem današnje generacije, a još je teže kada od njih živiš jer ni da hoćeš, ne možeš se mrdnuti, tako da je za mene to jedan začarani krug, ali pokušavam iz tog izvući uvek najbolje što mogu. Zabava je prešla u biznis svakako, ali je još uvek zabavno, a to je najbitnije - rekla je Ela.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike