Sa 21 godinu prvi put otišla pod nož: Eminu Jahović pre svih operacija mnogi ne bi prepoznali! (FOTO)

10.02.2023

21:57

0

Pevačica danas važi za jednu od najlepših dama sa domaće javne scene

Sa 21 godinu prvi put otišla pod nož: Eminu Jahović pre svih operacija mnogi ne bi prepoznali! (FOTO)
Emina Jahović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Emina Jahović jedna je od javnih ličnosti koje su usluge plastičnog hirurga i te kako koristile, bar ako je suditi po njenim fotkama sa početka karijere.

Pevačica gotovo nikada ne govori javno na ovu temu iako je, i više nego očigledno, da za svoju estetičnu spoljašnost, osim genetici i zdravom načinu života, koji propagira, takođe može da zahvali i hirurgu koji se bavio njenim izgledom.

Uprkos tome, Emina važi za jednu od najlepših žena na domaćoj javnoj sceni, a za razliku od nekih njenih kolegnica, koje se poput nje, nisu libile da zakucaju na vrata plastičaru, pevačicine korekcije na licu deluju prirodno, simetrično i skladno.

 

  Instagram printscreen/Tvoje_lice_zvuci_poznato

Emina Jahović

Da nije Eminih fotografija iz rane mladosti, mnogi ne bi mogli ni da pretpostave da pop zvezda nije u potpunosti “prirodna”. Iako joj se na teret stavljaju razni zahvati, Jahovićeva je, kad je reč o ovim intervencijama, do sada, priznala samo operaciju nosa.

Instagram printscreen/Tvoje_lice_zvuci_poznato
Emina Jahović

Podsetimo, Emina Jahović je nedavno posetila svoju rodnu zemlju i nastupila na prestižnoj dodeli nagrada "Music Awards Ceremony" u Štark areni. Nakon što je širokom auditorijumu predstavila novu pesmu, Emina je otvorila dušu pred okupljenim medijima i progovorila o sinovima i ženidbi svog bivšeg supruga, Mustafe Sandala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike