Članovi Cecinog benda o nesvakidašnjoj situaciji sa nastupa: Fanovi su padali u nesvest kad je vide

24.02.2023

21:54

0

Sve je dogodilo na koncertu u Bugarskoj

Članovi Cecinog benda o nesvakidašnjoj situaciji sa nastupa: Fanovi su padali u nesvest kad je vide
Ceca Ražnatović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović sa pojedinim članovima svog benda sarađuje i više od dve decenije, a sada su otkriveni detalji kako su oni uopšte postali njeni saradnici i šta se dešava iza scene, na bini, ali i tokom putovanja na nastupe.  

- Mislim da je Petar sa mnom od njegove 20-te godine. On je, pored Igora, koji je naš vrhunski bubnjar i najbolji na Balkanu, Petar je izuzetan gitarista. To je prva klasa muzičara koja imponuje pevaču da ih ima iza sebe. Funkcionišemo na bini kao jedno biće - kaže Ceca.

Antonio Ahel/ATAImages
Ceca Ražnatović

Ono što sve članove benda fascinira jeste  euforija koja nastane kada Ceca izađe na binu.

- Kad ona izađe na binu, to ne može da se oseti ni sa kim drugim. To je spektakularno. Svako ima svoju ulogu u bendu, a Joca kao šef ima najtežu ulogu da sve bude okej. Stalno se smejemo, putovanja nam prođu u šalama i smehu, to je jedini lek protiv umora i protiv svega - kaže Petar.

Iako se uvek trude da svaki nastup prođe bez ikakve greške, članovi benda kažu da se one neretko i dešavaju. 
- Greške se stvarno dešavaju svima, ali kad se to desi ona se samo nasmeje. Nije stroga i zahtevna, ali zahteva da je pratimo. Ako hoće da ide jedna pesma, pa druga, moramo svi da budemo prisutni - kaže Petar i dodaje:

Printscreen YouTube/Ceca Show
Članovi Cecinog benda

 

- Ceca pleni pažnjom gde god da ode, da li smo u Argentini, Brazilu ili Americi, gde god da se pojavi ona pleni energijom, svi se okrenu. Kada putuje sa nama ona je član benda. Nije neka zvezda, ona se vozi sa nama, jede sa nama, priča sa nama, kada krenemo na turneju ona je ravnopravni član benda - kaže Petar.

Gitarista se prisetio i jedne od situacija koja se dogodila u Bugarskoj, kada su na Cecinom nastupu fanovi padali u nesvest kada su je videli. 

- Mogao bih da izdvojim jedan koncert u Bugarskoj. Koncert je bio u prekinut po nekoliko puta, ljudi su padali u nesvest iz euforije. Bugari je obožavaju, svi pevaju njene pesme iako ne znaju o čemu se radi, ali pevaju od prve do poslednje - ispričao je Petar u novoj emisiji „Ceca show”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike