Slađa Alegro otkrila kako je počelo prijateljstvo sa Cecom, a onda priznala da sa jednom koleginicom ne razgovara

24.02.2023

22:36

0

Kako je objasnila, među njima nema zle krvi, ali su se prosto razišle

Slađa Alegro otkrila kako je počelo prijateljstvo sa Cecom, a onda priznala da sa jednom koleginicom ne razgovara
Slađa Alegro - Copyright ATAImages/ A.A.

Nije nepoznanica da su Slađa Alegro i Ceca Ražnatović velike prijateljice. Slađa je redovan gost na Cecinim privatnim proslavama, a sada je otkrila kako je zapravo počelo njihovo prijateljstvo i koju rečenicu svoje dugogodišnje drugarice će zauvek pamtiti.

- Presmešno i prestrašno. U vreme kada si ti mali, tebe neko zove da mu pevaš na proslavi. Bilja Spasić je kumovala tom dešavanju. Iskreno nisam očekivala takvu reakciju. Mislila sam da će to drugačije izgledati, mislila sam da je neko poput Cece, biti rezervisan. Tada sam shvatila kolika je njena veličina. Pojavila se besprekorno skocana, i prišla za sto i meni prvoj pružila ruku i rekla jednu rečenicu koju ću ja zauvek pamtiti: Konačno da upoznam svoju omiljnu pevačicu. To je meni bio znak uzvika za neko naše dalje druženje - ispričala je Slađa Alegro. 

Printscreen ,,Premijera - Vikend specijal"
Slađa Alegro

Pored lepog prijateljstva sa Cecom, Slađa ima korektan odnos i sa drugim pevačima, ali ipak kaže da sa jednom koleginicom sa estrade ne govori, ali njeno ime nije želela da otkriva. 

- Imala sam jedno lepo druženje sa jednom koleginicom koje je prosto prestalo. Putevi se razdvojili, mišljenja su se razdvojila, životni stavovi su se razdvojili. Bez teških reči i svađa, Bože moj i to se dešava. Bitno je samo da kada sa nekim prestanete da kontaktirate, nemate nikakvu ružnu reč, jer to onda govori i o vama - kaže Slađa Alegro.

Ona ističe da je to jedina osoba sa kojom ne komunicira.

- Nismo se svađale, ali svi ostali znaju da sam ja tu uvek, pomognem koliko mogu, ispratim sve što radi taj neko, volim da budem podrška. Bitno je da ne odmažete nikome, zaista se radujem svačijem uspehu i sreći - ispričala je Slađa u emisiji „Šou se nastavlja”. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike