Milica Todorović oštro o aferi "mito" u "Zvezdama Granda": Otkrila nepoznate detalje o Snežani Đurišić!

03.03.2023

16:11

0

Nekadašnja pobednica žestoko osudila kandidata koji je optužio mentorku za iznudu novca

Milica Todorović oštro o aferi "mito" u "Zvezdama Granda": Otkrila nepoznate detalje o Snežani Đurišić!
Milica Todorović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Poslednjih nedelja čitavu javnost prodrmala je afera poplarnog talent-šou programa "Zvezde Granda" usled optužbi kandidata iz Podgorice, Dušana Vukadinovića, da mu je mentorka Snežana Đurišić iznuđivala novac kako bi se plasirao u dalji tok takmičenja.

Mnoge kolege sa estrade su podržale Snežanu, koja je epilog situacije najavila na sudu. Sada se povodom nezapamćenog skandala u "Zvezdama Granda" oglasila i nekadašnja pobednica ovog formata, Milica Todorović.

Milica je davne 2005. odnela pobedu u popularnom takmičenju, a sada je bez dlake na jeziku prokomentarisala optužbe i aferu "mito".

Printscreen ,,Zvezde Granda"
Snežana Đurišić, Dušan Vukadinović

- Čula sam za tu glupost. Pročitala sam šta se izdešavalo, da je takmičar optužio Snežanu Đurišić za uzimanje mita. Mislim da je to apsolutna glupost, znam sve te ljude privatno, znam Snežanu Đurišić. Ona ima svoj novac, koliko bi on njoj morao da da para? - rekla je Milica gostujući u emisiji "Show se nastavlja".

Spekulacije su bile da je Snežana Đurišić pomenutom takmičaru tražila 200 evra, nakon čega je njegova majka Nata Vukadinović oplela po Snežani.

- Ma jok. Krivo mi je što postoje ljudi koje nadjača ego, to nije dobro. Onda on upravlja nama, ego je najveći trovač duše. Mislim da je taj dečko pogrešio. Ne znam šta je prava istina, ali moje mišljenje je da to nije istina - kaže Milica.

Antonio Ahel/ATAImages
Milica Todorović

Inače, navode takmičara Dušana Vukadinovića je kreativni direktor "Zvezda Granda", Saša Popović demantovao, dok je Snežana Đurišić najavila tužbu. Ostali članovi žirija su žestoko osudili ovakvo ponašanje kandidata, a juče se konačno oglasila i Marija Šerifović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike