Zorja o „Pesmi za Evroviziju '23", pa bez dlake na jeziku o aferi „mito": Dobro pamti kako je bilo dok se ona takmičila! (VIDEO)

02.03.2023

21:36

0

Pevačica će u drugom polufinalu takmičenja za predstavnika Srbije na „Evrosongu" nastupiti u revijalnom delu

Zorja o „Pesmi za Evroviziju '23", pa bez dlake na jeziku o aferi „mito": Dobro pamti kako je bilo dok se ona takmičila! (VIDEO)
Zorja Pajić - Copyright 24sedam/M.M.

Zorja Pajić se u poznatom stilu pojavila na takmičenju „Pesma za Evroviziju", koje će iznedriti novog predstavnika Srbije na „Evrosongu". Ona će nastupati u revijalnom delu i to je čini veoma srećnom.

Svoje takmičarske dane, priznaje, nosi u izuzetno lepom sećanju. Međutim, kako naglašava, ne vidi baš takvu povezanost među kandidatima koji se ove godine bore za trijumf u finalu.

Finalno veče, inače, zakazano je za subotu, 4. mart.

Pevačica se, između ostalog, u razgovoru sa „sedmom silom" dotakla i afere „mito" koja još uvek potresa „Zvezde Granda", ali i sve fanove čuvenog talent-šoua, kao i ekipu žirija.

- Ne verujem da je to istina. Niko nije uzimao mito dok sam se ja takmičila - naglasila je Zorja, između ostalog, vidno zgranuta svime što se trenutno dešava Snežani Đurišić, otkako je Dušan Vukadinović s majkom uperio prstom u nju da je tražila novac ne bi li on prošao dalje.

Kako je tačno tekao razgovor sa Zorjom, koja je izuzetno fokusirana i na svoju školu pevanja te nove projekte, pogledajte u videu koji sledi.

 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike