Milica Todorović o usponima i padovima tokom karijere, pa se rasplakala uživo u emisiji: Ruke su mi bile krvave

26.02.2023

22:10

0

Pevačica je između ostalog i ispričala kako se snalazi u ulozi glumice, ali i u kakvom je odnosu sa Milicom Pavlović

Milica Todorović o usponima i padovima tokom karijere, pa se rasplakala uživo u emisiji: Ruke su mi bile krvave
Milica Todorović - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Milica Todorović ove godine proslavlja 18. godina postojanja na muzičkoj sceni, a pored toga što ima odlične vokalne sposobnosti, Milici nije strana ni gluma, a publika će uskoro imati priliku da je gleda u drugoj sezoni serije „Pevačica“.

Serija „Pevačica“

 Kako se snašla u ovoj ulozi, o svim aktulnim temama, ali i o novim projektima, Milica je govorila bez ustezanja.  

- Bila sam u fazonu, konačno me je neko pozvao. Odmah sam rekla da želim, ali je uslov bio da me neko ubija. Znam kako je moja mama reagovala na kraju prve sezone i prvo što me je pitala kada sam joj javila je: „Sine, je l' neće da te ubiju?“. Jako mi se sve to dopada, sjajno se provodimo na tim snimanjima. Jedna sasvim nova ekipa ljudi i energija - kaže Milica ističući da se odlično uklopila sa glumačkom ekipom, jedino joj je bio problem ustajanje u šest ujutru: 

Antonio Ahel/ATAImages
Milica Todorović

- Ušla sam u prikolicu i pitala sve ljude koji su tamo sedeli, da mi neko objasni zašto se serija snima od šest ujutru. Oni svi najnormalnije gledaju u svoj plan snimanja i kao pa tako se snima. Super sam se uklopila, jako mi je lepo i zanimljivo, zato što si fokusiran sve vreme. Stalno mislim na taj tekst.

Milici je Marko Janketić partner u seriji, a pevačica otkriva kako je sarađivati sa popularnim glumcem sa kojim ima najviše zajedničkih scena.

- Ne znam kojim rečima bih opisala tog čoveka. On je toliko sladak, duhovit, inteligentan, dobar glumac, harizmatičan. Ja u seriji igram njegovu najbolju drugaricu Dašu i najviše zajedničkih scena imam sa njim. To bude jako zanimljivo u tim nekim scenama, gde ja njemu kažem, molim te kada budeš ovo izgovarao, pogledaj levo ili desno, nemoj direktno u mene, jer ne mogu, hoću da crknem od smeha. Fenomenalan je - kaže Milica otkriva da mu je već dala nadimak, ona njega zove Mile, a on nju - darling.


Nije tražila savet od Milice Pavlović

Kako je Todorovićeva je izjavom u medijima da od koleginice Milice Pavlović nije tražila savet, napravila potunu pometnju, sada je rešila da razjasni stvari. 

- Jako sam spontana i sa Micom sam super. Nikada nismo imale razmirice, to su samo medijske senzacije. Pre neki dan su mi postavili pitanje, da li sam savet tražila od nje za seriju, na šta sam ja sasvim spontano odgovorila da ne. Glumila sam pre nje i znam kako je, ništa pretenciozno. 

Antonio Ahel/ATAImages
Milica Todorović, Milica Pavlović

 

Inače, Milica se 2007. godine već oprobala u glumačkim vodama, kada je zajedno sa kolegom Stevanom Anđelkovićem igrala u operi Emira Kusturice, „Dom za vešanje. 
 
Ove godine, Milica Todorović slavi 18 godina postojanja na muzičkoj sceni, a kako kaže, put do zvezda je bio trnovit.

- Imamo uspona i padova, kao i rizika, da li će pesma proći i postati hit. Ova profesija vuče i puno odricanja, ne spavanja, odricanja od porodice, ja jako patim za mojim rodnim gradom Kruševcom. Kada se osvrnem, shvatim da sam puno toga uradila za ovih 18 godina. Obišla sam ceo svet, pevala, nastupala, glumila, koga sve nisam upoznala - priča Milica. 

Tokom spota je soko izgrebao

Milica je snimila duet sa Dejanom Matićem za numeru „Ne dam da nemam te“, za koju su uradili i spot, koji krije jednu anegdotu. 
 
- Bio sam oduševljen idejom da u spotu bude ptica, ali sam bio i skeptičan, jer sam smatrao da ćemo upravo sa njom imati najveći problem. Međutim, zahvaljujući profesionalcima ptica je izdresirana. U jednom trenutku, meni Milica kaže, dok smo se držali za ruke: „Mile, stavi ti ruku odozgo, da tebe malo grebe, svu me urnisa - ispričao je Dejan kroz osmeh, dok se Milica nadovezala da ima ožiljke po rukama.

ATA Images/Antonio Ahel
Dejan Matić i Milica Todorović

 
- Nismo želeli da imamo zaštitu zbog estetike, a ja sam imala neku svilenu haljinu. Soko, ja mislim da je on u pitanju, ima je tako fine kandžice, gde mi je napravio krvave rane po rukama. U jednom momentu se ptici prohtelo da mi se popne na glavu i opet mi je zario kandže u teme. Moramo da kažem da mi svašta nešto istrpimo zarad dobrog kadra - ispričala je Milica. 

Milica je devojka od trenutka, emotivna i spontana, kako kaže, a to je i pokazala kada je njena mlađa koleginica pevala njenu „Proći ćeš me ti“, a ona zaplakala. 
- Potpuno drugačije doživljavam svoje pesme kada ih neko drugi peva, zbog toga ne mogu da zadržim emocije -  rekla je Milica kroz suze.

Mlečni zub joj ostao u hlebu, a onda ga zalepila

Nije nepoznanica da se ne stidi svojih blamova, i bez ikakvog ustručavanja ih deli sa javnošću. 

ATAImages/Antonio Ahel
Milica Todorović

 

- Imala sam mlečne zube, a jedan mi je ostao u hlebu dok sam jela. Morala sam taj dan da pevam, jer sam imala zakazanu svirku, ali sam se trudila da sakrijem. U jednom momentu nasmejala se i videlo se da nemam trojku. Ja sam taj zub lepila sama, dok mi zubar nije napravio pravi zub. Izašla sam u grad i potpuno zaboravila da alkohol razređuje taj lepak za zub. Dok sam igrala, na podijum mi je ispao zub i nastao je opšti haos - ispričala je Milica kroz osmeh u emisiji „Prvi red“ na televiziji K1.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike