Ovaj nastup Dušana Vukadinovića nema ko nije čekao: Evo šta je Snežana Đurišić tačno rekla kandidatu koji je optužuje za mito!

26.02.2023

08:25

1

U duelu se našao s Natašom Radivojević, iz tima Aleksandra Milića Milija

Ovaj nastup Dušana Vukadinovića nema ko nije čekao: Evo šta je Snežana Đurišić tačno rekla kandidatu koji je optužuje za mito!
Snežana Đurišić, Dušan Vukadinović - Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda"

Veliki skandal iz „Zvezda Granda" i dalje potresa čitavu javnost. Otkako je Dušan Vukadinović istupio s optužbama na račun mentorke Snežane Đurišić da je, navodno, tražila novac ne bi li on u pomenutom takmičenju prošao dalje, drama ne jenjava.

U najnovijoj emisiji, publika je bila u prilici da vidi duel iz drugog kruga u kom se Dušan našao sa Natašom Radivojević, iz tima Aleksandra Milića Milija. Izvedbe su izazvale brojne komentare žirija i do poslednjeg trenutka je sve bilo neizvesno. Međutim, konačan rezultat bio je 5:4 u korist kandidata Đurišićeve.

Dušan Vukadinović, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

- Trebalo je da dobije šest glasova. Dušane, oštećen si, ali nema veze - dobacila je odmah ona na račun svog takmičara, ali njena koleginica Marija Šerifović nije imala isto mišljenje.

Snežana Đurišić, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

Ona je smatrala da je Vukadinovićev nastup bio pun grešaka.

- Dušan je pevao za pet glasova i neću reći da su ga greške koje je pravio koštale mog glasa, to je činjenično stanje, ali smatram da zbog tih grešaka nije trebalo da prođe direktno dalje - objasnila je pa nastavila o pomenutim pehovima, koji su najpre zaintrigirali Sašu Popovića.

- Bilo ih je previše. U drugoj pesmi ukrasi mu nisu izlazili, menjao je melodiju, u nekim trenucima je bio nizak. U prvoj numeri nizak često, je l’ dovoljno da nema šest glasova? - upitala je ona, da bi se Popović onda složio s njom, jer je isto i čuo.

Pošto je prokomentarisao Natašu, Dragan Stojković Bosanac je rešio da udeli savet Dušanu, kog je majka bodrila iza scene.

Dušan Vukadinović, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

- Pun glas imaš, ali moraš da vodiš računa oko salivanja tonova, ako prođeš. To će ti Sneža objasniti kao šećer. Poslušajte, iako je ona jako naporna kada objašnjava, ja sam jednom bio prisutan, ali budi uporniji od nje i biće rezultata - kazao je on, pa izmamio osmehe svih kolega.

Viki Miljković, pak, nije ostala ravnodušna na Dušanovo izvođenje čuvene „Romanije“, te se usaglasila sa ostalim članovima žirija da je prvu pesmu mnogo bolje izveo u odnosu na iduću numeru, koju inače izvodi Šerif Konjević.

- Nisam te nekako registrovala u prvom krugu, malo Crnogorac koji se vuče, čini mi se da ti je sve poteško da uradiš, ali imaš tu glaščinu. Slušaj svoju mentorku i bićeš ti dobar - naglasila je ona.

Đorđe David bio je oduševljen Vukadinovićem, pa je čak i povukao svoj glas koji je dao Nataši i tako pružio podršku Snežaninom kandidatu. Obrazložio je rečima:

- Ja sam povukao svoj glas za takmičarku u trenutku kada sam video da je Mara dala za nju, jer ja kao član žirija dajem sebi za pravo da napravim razliku u korist kandidata broj dva, iz prostog razloga jer je njegova boja meni fenomanalna. Smatram da Nataša u prvoj pesmi nije bila dobra i zato sam napravio tu razliku, a za drugu numeru se slažem da je bila bombona.

Žiri ,,Zvezda Granda", Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

Zatim, Đurišićeva je kao mentorka dala svoj sud, kao i vetar u leđa svojim takmičarima kako bi zablistali u baražu.

Šta je Snežana tačno rekla Dušanu?

- Dušane, evo, čuo si. Ono o čemu smo pričali sve vreme, upravo ti je rekla i Viki i skoro svi članovi žirija. Moraš da se probudiš, 60 odsto sam teškom mukom uspela da ga pokrenem; stalno kasni, stalno se sve to vuče. Prelepa boja, divan talenat, sve imaš što treba da ima jedan dobar pevač, još samo da se probudiš i biće super. Bori se u baražu, držim palčeve i tebi i sebi - kazala je ona, a zatim se Mili obratio svojoj takmičarki.

- Ne znam da li se sećate Nataše iz prvog kruga... Ali ja mislim da je ovo jedan toliki skok i scenski i samopoudzdanja i svega. Mislim da su te dva glasa koštala, jer nisi pokazala snagu koju imaš. Tačno si otpevala, ali je falila malo ona Nataša koja divlja. Valjda si se više koncentrislaa na nastup ili na nešto, tu smo malo bili u dizbalansu, inače ne da sam zadovoljan nego sam prezadovoljan - zaključio je on.

Mentori Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili, sa Sašom Popovićem, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike