Snežana Đurišić otkrila detalje prepiske sa Vukadinovićem, pa šokirala: Plan je da se unište „Zvezde Granda“ i Saša Popović

27.02.2023

13:45

2

Pevačica tvrdi da postoji i treća strana, koja stoji iza svega

Snežana Đurišić otkrila detalje prepiske sa Vukadinovićem, pa šokirala: Plan je da se unište „Zvezde Granda“ i Saša Popović
Snežana Đurišić - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Danima unazad traje drama koju je prouzrokovao bivši kandidat „Zvezda Granda“ Dušan Vukadinović izjavom da je pevačica i njegova nekadašnja mentorka Snežana Đurišić tražila od njegove majke Nate novac za njegov prolazak u dalji krug takmičenja, a nakon toga joj i slao poruke

Privatna arhiva/Grand
Poruka koju je Vukadinović poslao Snežani Đurišić nakon ispadanja

- Poslao mi je poruku, a u sadržaju se jasno vidi sve. Da se drzneš tako da pričaš o njima na taj način. Meni je to zaista neverovovatno. Time je sve rečeno. Ja sam mu odgovorila: „Nemoj da odustaješ, ali daleko si od genija!“ i završila sam sa tim - istakla je Snežana. 

Printscreen ,,Zvezde Granda"
Dušan Vukadinović i Snežana Đurišić

Đurišićeva objašnjava da u prvi mah nije znala o čemu se radi, te da je uverena da neko pokušava da sabotira Sašu Popovića, ali i ceo muzički program „Zvezde Granda“.

- Bila sam šokirana ovim što se dogodilo da bih vrlo brzo shvatila u kom grmu leži zec. Žrtve smo nečeg potpuno trećeg, nekih ljudi koji imaju neke sasvim druge namere. Želim da kažem i da upozorim: Od samog početka „Zvezda granda“ prisutna sam u ulozi koja je u datom trenutnku bila potrebna. Od tada, od 2013. sam intenzivno član žirija, a od 2015. muzički urednik. Odgovorno tvrdim da nisam nikada primetila da je neko prošao ili pobedio zato što je platio. Upozoravam ljude da dobro vode računa kada se drznu da upute optužbe protiv nas. Svako ko nema relevantan dokaz snosiće svu odgovornost. Advokart Miša Petrovski i njegova ekipa prikupljaju sve moguće papire i svedoke - rekla je pevačica. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Snežana Đurišić

Snežana je istakla da su kandidat i njegova majka Nata upotrebljeni od strane kako kaže „nekog trećeg“ sa ciljem da se uništi muzički šou „Zvezde Granda“.

- Evidetno je da su oni upotrebljeni da bi došlo do uništenja „Zvezda granda“ i čelnika Saše Popovića. U to uopšte nema sumnje! - kazala je Đurišićeva u emisiji „Puls Srbije“.

Bonus video:  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike