Seka Aleksić se oglasila o zabrani srpskih pevača u Puli, pa progovorila o "Pesmi za Evroviziju" i saradnji sa Brajom!

02.03.2023

16:39

0

Pevačica smatra da se pravi veća "halabuka" nego što zapravo jeste

Seka Aleksić se oglasila o zabrani srpskih pevača u Puli, pa progovorila o "Pesmi za Evroviziju" i saradnji sa Brajom!
Seka Aleksić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mnogi pevači nisu ostali imuni na zabranu koncerta srpskih izvođača u Puli, te su se danima oglašavali o sramotnom potezu, a sada je to učinila i pevačica Seka Aleksić.

Zvaničnu zabranu koncerta Dragana Kojića Kebe, Ane Bekute, Zorane Mićanović i Duška Kuliše doneo je gradonačelnik Pule Filip Zoričić, čiji potez su osudili mnogi.

- To što se po medijima piše, pravi se veća halabuka nego što jeste. Svako ima pravo na svoje mišljenje, a mislim da je to mišljenje izneo neko kao pojedinac, a ne neko ko stoji iza generalno svih ljudi u Hrvatskoj. Mislim da je muzika uvek bila ta koja je spajala ljude, nikada ih nije delila i to je to - kazala je Seka.

Printscreen/HRT/ATA images/Antonio Anhel
Filip Zoričić, Dragan Kojić Keba, Ana Bekuta

Seka je nedavno obnovila saradnju sa Draganom Brajovićem Brajom, što se pokazalo kao dobar potez, ako uzmemo u obzir njene najveće hitove u karijeri i poslednju pesmu.

- Desilo se da sam posle toliko godina ponovo ostvarila saradnju sa Brajom. Valjda u karijeri i on i ja možemo sebi da dozvolimo neku pauzu, koja je sigurno bila dobra i za mene i za njega. I sada smo dogovorili ponovo saradnju. Braja je napisao prvu pesmu posle pauze od 10 godina, ali napisaće još tri, četiri pesme sigurno. Sledeću koju piše je balada i jedva čekam da čujete. On je napisao i pesmu "Poslednji let" kojom ja i danas, posle toliko godina, započinjem i završavam svaki nastup. Ta pesma će ostati duboko urezana - izjavila je ona.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragan Brajović Braja

Seka se osvrnula i na trenutno aktuelni festival "Pesma za Evroviziju", pa otkrila da li bi se i sama okušala u trci za predstavnika Srbije an prestižnom muzičkom takmičenju.

- Što se tiče "Pesme za Evrovizije", ja nikad nisam bila takmičarski nastrojena. Nemam taj takmičarski duh i pre bih sebe videla kao voditeljku na ovom muzičkom događaju, nego da se takmičim - istakla je Seka Aleksić u emisiji "Kec na jedanaest".

Marko Suvić
Seka Aleksić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike