Princa prozvali "muškom Ruslanom"! Priznao da mu prija popularnost: Ako pobedim, prvo ću pojesti gurmansku pljeskavicu! (VIDEO)

01.03.2023

21:07

0

Svojim kostimom je mnogima zapao za oko, a svi su jedva čekali da čuju njegovu pesmu koja je jedan od favorita ove godine

Princa prozvali "muškom Ruslanom"! Priznao da mu prija popularnost: Ako pobedim, prvo ću pojesti gurmansku pljeskavicu! (VIDEO)
Stefan Zdravković Princ - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, večeras se na "Pesmi za Evroviziju '23" u prvom polufinalu predstavio pesmom "Cvet sa istoka". 

Pre nego što je izašao na scenu, gde je imao vatreni nastup, razgovarao je sa pripadnicima medija, među kojima je bila i ekipa 24sedam. Princ važi za jednog od favorita, a sada je otkrio da li mu to stvara pritisak.

ATAImages/Antonio Ahel
Stefan Zdravković Princ

- Nisam pratio kladionice, ali jesmo dobijali poruke da važimo za favorite. Ne mogu da kažem da to ne stvara dodatni pritisak, laska nam i potrudili smo se da ispunimo sva očekivanja - rekao je on.

- Prvo ću da pojedem veliku gurmansku pljeskavicu da se stabilizujem, a onda ću videti šta dalje - rekao je Princ na pitanje šta će uraditi ako pobedi.

On je imao i interesantan kostim, a zbog duge kose i izgleda na festivalu prozvali su ga "muškom Ruslanom".

- Laska mi popularsnotst, komentari kakvi god da su, znače mi. Ovo je tek početak. Ne možeš da biraš šta će se pričati o tebi - rekao je on.

Šta je još pričao, pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike