Milica Pavlović se oglasila o aferi "cajke": Pružila podršku Ani Bekuti, pa prozvala gradonačelnike Pule i Osijeka

28.02.2023

18:32

0

Ne dopada joj se to što neko brani drugim ljudima da pevaju i da se raduju

Milica Pavlović se oglasila o aferi "cajke": Pružila podršku Ani Bekuti, pa prozvala gradonačelnike Pule i Osijeka
Milica Pavlović - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

I dalje je u jeku sramotna afera "cajke" o kojoj bruje Hrvatska i Srbija, nakon što su gradonačelnici Pule i Osijeka zabranili koncerte pevača srpske narodne muzike u svojim gradovima. Milica Pavlović je pre nekoliko dana održala koncert upravo u Osijeku, gde je napunila dvoranu "Zrinjevac", a sada se oglasila o svemu što se desilo.

ATAImages/ Antonio Ahel/Pixabay/Osjecka tv
Zorana Mićanović, Ana Bekuta i gradonačelnik Osijeka

Milica je održala koncert samo nekoliko sati pošto je došlo do zabrane gradonačelnika Osijeka, a sada je pružila podršku kako koleginici Ani Bekuti, tako i svima koji "ne mrze, pevaju i raduju se".

- Zahvalna sam publici u Osijeku na neverovatnoj količini ljubavi, dobre energije i pozitive koju su usmerili ka meni. Muzika je ono što nas spaja i kada u pesmama nema mržnje, kada svako od nas drugog čoveka poštuje isključivo kao dobrog čoveka, kada muzika ne vređa druge narode i vere, kada ne poziva na nasilje, kada je tu samo da u nama probudi lepe i pozitivne emocije i raspoloženje - napisala je Milica, pa dodala:

- Besmisleno je zabranjivati je. Podrška i ljubav za sve ljude koji ne mrze, koji pevaju i raduju se. Posebno za moju dragu Anu Bekutu, koja je na prvom mestu divan čovek, zatim vrhunska pevačica. Neko ko ima veliko srce za sve ljujde ovog sveta i čije pesme zaslužuju da se pevaju svuda gde ih ljudi vole.

Instagram printscreen/senoritamilica
Objava Milice Pavlović

I dok se epilog ove priče još ne nazire, iz drugih gradova u Hrvatskoj stižu pozivi da se koncert održi kod njih! To je otkrio Mario Cindori, direktor agencije Hiljadarka, koji je organizovao koncert o kom bruji region.

- Javljaju mi se drugi gradonačelnici i župani. Žele da kod njih prebacimo koncert - rekao je Cindori, ne želeći da navodi sva imena, ali nije krio da se gradonačelnik Rijeke Marko Filipović prvi javio nakon haosa oko afere cajke. 

Marko Filipović je izjavio da je protiv zabrana.

- Ko sluša, neka sluša i neka ide na koncert, a ko ne, neće kupiti kartu i neće ga niko prisiljavati da sluša. Koliko mi je poznato, Rijeci se ovi organizatori nisu obratili - rekao je Filipović, prenosi 24sata.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike