Madonin neprepoznatljiv izgled prokomentarisali plastični hirurzi: Kraljica popa "provaljena"!

07.02.2023

13:56

0

Muzička senzacija je svojim izdanjem šokirala čak i svoje najodanije obožavaoce

Madonin neprepoznatljiv izgled prokomentarisali plastični hirurzi: Kraljica popa "provaljena"!
Madona - Copyright Profimedia

Bez sumnje, Madona je jedno od najpoznatijih lica na svetu. Doduše, kada je u nedelju uveče izašla na pozornicu kako bi uručila nagradu na dodeli Gremija 2023, popularna pevačica naprosto je bila neprepoznatljiva, čak i svojim najodanijim obožavaocima, što je izazvalo val intriga o tome što bi tačno moglo biti odgovorno za pevačicinu drastičnu promenu izgleda.

Mnogi su se pitali da li je 64-godišnjakinja bila podvrgnuta nekom obliku estetskog zahvata, a za "Daily Mail" je nekoliko vodećih plastičnih hirurga proučilo šta je Madona mogla da radi sa svojim licem, od "preteranih filera i botoksa" do fejsliftinga i operacije nosa.

Dr. Majkl Horn, sertifikovani plastični hirug iz Čikaga, rekao je ekskluzivno za "Daily Mail" kako veruje da je umetnica verovatno nedavno otišla pod nož. Naime, on misli da nije imala samo "fejslifting" za koji je rekao da je "očit jer je njena koža izgledala zategnuto bez bora", već da se podvrgnula i operaciji nosa.

- Tokom godina, Madona je verovatno bila podvrgnuta brojnim zahvatima plastične hirurgije - ustanovio je dr. Horn koji tvrdi da smo na ovogodišnjim Gremijima imali priliku videti najčudniju verziju Madone do sada.

Profimedia
Madona

- Madona je pre imala prirodan nos koji je pristajao njenom licu. Čini se kao da je bila na rinoplastici jer ova "verzija" nosa ima šiljasti vrh i deluje preusko - objasnio je doktor i dodao da joj je botoks vidljiv na mnogim delovima lica.

Istakao je da ono što je najuočljivije i najupečatljivije je drastična promena Madoninog oblika lica koje je sad više u obliku slova V. Dodatno, pojasnio je kako su njene jagodice "istaknutije nego ikad i deluju neprirodno visoko".

Naposletku, dr. Horn je rekao da je istaknula spomenute promene na licu debljinom svojih obrva, kao i linijom kose, sugerišući da je možda "radila nešto i na tim područjima".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike