Madona raskinula sa 40 godina mlađim dečkom: Novi udarac za kraljicu popa nakon prozivki na račun njenog izgleda!

24.02.2023

13:04

2

Endru, navodno, već ima novu devojku

Madona raskinula sa 40 godina mlađim dečkom: Novi udarac za kraljicu popa nakon prozivki na račun njenog izgleda!
Madona sa bivšim dečkom - Copyright Profimedia

Pop zvezda Madona više nije u vezi sa 23-godišnjim modelom Endruom Darnelom, što je, kako piše Page Six, dodatno doprinelo krizi samopouzdanja 64-godišnje kraljice popa. Neimenovani izvor rekao im je, kako je par odlučio da prekine, te kako je Darnel već našao devojku svojih godina.

Mlađani lepotan i Madona nisu bili dugo zajedno. Romansu su započeli lani, nakon što je pevačica raskinula s 28-godišnjim Ahlamalikom Viliamsom, plesačem s kojim je bila tri godine.

Profimedia
Endru Darnel

- Bio je to samo vrlo ležeran odnos s Darnelom, tako da nije slomljena. Samo se razlaz dogodio u krivo vreme. Ona ima manje krize samopouzdanja i ovo ne pomaže. Dobro se zabavljala s Endruom, ali to nikada nije bila ljubav ili nešto slično - ispričao je izvor Page Sixu.

Profimedia
Madona

Ova vest dolazi samo nekoliko nedelja nakon što je Madona besno reagovala na komentare o njenom natečenom izgledu na dodeli nagrade Gremi. Tvrdila je da su fotografije, koje su izazvale nagađanja o tome je li imala previše plastičnih operacija, zapravo rezultat kamere s teleobjektivom koja joj je iskrivila lice, te je rekla da su pitanja o njenom izgledu pokrenula "dobnu diskriminaciju" i "mizoginiju".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike