"Štenci i bebe su slatki, penzioneri nisu!" Madona na udaru žestokih kritika, nakon još jedne u nizu plastičnih operacija! (FOTO)

21.02.2023

09:39

1

Nisu je štedeli

"Štenci i bebe su slatki, penzioneri nisu!" Madona na udaru žestokih kritika, nakon još jedne u nizu plastičnih operacija! (FOTO)
Madona - Copyright Profimedia

Dodela "Gremi" nagrada održana je minulog meseca, a na njoj, kraljica popa Madona, bila je jedna od prezenterki. Njen izgled privukao je ogromnu pažnju javnosti, a tom prilikom, mnogi su je prozvali da je preterala sa zahvatima

Slavna pevačica je sada objavila novu fotografiju, te se pohvalila izgledom nakon još jedne u nizu plastičnih operacija.

- Pogledajte kako sam slatka nakon što mi je splasnula oteklina od operacije. Lol - napisala je skandalozna pop zvezda na Tviteru.

Madona je na fotografiji pozirala u ležernom izdanju, a na sebi je imala crnu široku jaknu i kačket, te dugu narandžastu kosu, koju je isplela u četiri pletenice. 

 

 

- "Ti si puno toga, ali slatka nije jedna od tih stvari! Štenci i bebe su slatki... Penzioneri nisu. Šaljem puno ljubavi i poštovanja, ali prestani s operacijama jer ne izgledaš mlađe", "Izgledaš sve manje ljudski, zagazila si u sferu vanzemaljca", "Izgledaš slatko u svakom slučaju, ne slušaj hejtere. Ljudi bi trebali drugim ljudima dopustiti da izgledaju kako god žele", "Izgledaš predivno kao i uvek" -  samo su neki od komentara ispod objave. 

Podsetimo, nakon negativnih komentara na račun njenog izgleda posle prestižne dodele nagrada, Madona se oglasila putem društvenih mreža.

Pevačica je tada navela kako su komentari na temu njenog izgleda ponižavajući, te da su dobar primer "mržnje prema ženama" i diskriminacije zbog starosti.

Profimedia
Madona

- Umesto da ste se bavili onim što sam rekla u svom govoru, a to je bila podrška za neustrašivost umetnika, poput Sema Smita  i Kim Petras, mnogi su odlučili da govore o mojim fotografijama izbliza. Njih je snimio fotograf kamerom s dugim objektivom, koji bi iskrivio bilo čije lice - pravdala se Madonna.

- Još jednom sam se našla u blještavilu starosne diskriminacije i mržnje prema ženama koja prožima svet u kome živimo. Svet koji da slavi žene koje su navršile 45 godina i koji oseća potrebu da je kazni ako nastavi da bude jake volje, odnosno marljiva i sklona avanturama - dodala je ona.

Profimedia
Madona

Madona je rekla kako se nikad nije izvinjavala ni za jedan od kreativnih izbora koje je napravila, niti za to kako izgleda, odnosno za način na koji se oblači, a neće ni sada početi sa tom praksom.

- Ponižavali su me od početka moje karijere, ali shvatam da je sve ovo test i srećna sam što ću ići putem koji će svim ženama olakšati godine koje dolaze. Jer kako kaže Bijonse: "Nećeš mi slomiti dušu" - zaključila je muzička senzacija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike