Zvezda serije „Slatke male lažljivice" bila je zaljubljena u sina svoje maćehe! I on je poznata ličnost: Baš se čudno ponašala!

28.02.2023

22:16

0

Velika tajna iz porodice glumaca isplivala je 25 godina kasnije

Zvezda serije „Slatke male lažljivice" bila je zaljubljena u sina svoje maćehe! I on je poznata ličnost: Baš se čudno ponašala!
Trojan Belisario - Copyright Profimedia

Šon Mari, dan-danas poznat kao lik iz filma „Hokus pokus", ali i kao zvezda „NCIS-a", otkrio je nedavno za jedne strane medije kako se svojevremeno dopadao Trojan Belisario. Glumica je domaćoj publici posebno ostala u sećanju iz serije „Slatke lae lažljivice".

Simpatija iz mlađih dana, međutim, ne bi bila toliko smešna da dvojac ubrzo nakon što su se pojavile te njene emocije - nije završio i pod istim krovom. Naime, 1998. godine, Donald P. Belisario stupio je u brak s Vivijen Mari, pa je tako Trojan u stvari „ludela" za svojim osam godina starijim bratom po maćehi.

„Ponašala se baš čudno!"

- Trojan Belisario, koja mi je postala sestra po očuju u jednom trenutku, ponašala se onako... Baš čudno, kada smo isprva stupili u neki bolji kontakt. Tek kada su godine prošle otad, ispričala mi je kako sam joj se dopadao kada je bila klinka, jer je gledala baš „Hokus pokus". Posle kad smo postali porodica to ju je malo i mučilo - izjavio je Šon za „Entertainment weekly", kom je i dan-danas smešno koliko je bio, ali i ostao, poželjan zbog tog filma kod nežnijeg pola.

Iako je, sa druge strane, mnogo prošlo i od tog ostvarenja, Mari kaže da ga svakako prepoznaju zbog uloge Takerija Binksa.

Šon Mari, Profimedia
 

- Delujem i dalje kao da imam 14 godina, donekle, pa me lako povežu s „Hokusom" - našalio se za kraj razgovora.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike