Ona je holivudska glumica srpskog porekla i to rado ističe: Obožavali ste je u hit seriji, a druži se sa princem Harijem i njegovom ženom!

18.08.2022

07:50

0

Udata je za kolegu, a otac joj je poznati producent koji je stvorio dela koja svi gledamo

Ona je holivudska glumica srpskog porekla i to rado ističe: Obožavali ste je u hit seriji, a druži se sa princem Harijem i njegovom ženom!
profimedia-0465031215 - Copyright Profimedia

Trojan Belisario je holivudska glumica srpskog porekla, koju je ovdašnja javnost imala priliku da gleda u seriji "Slatke male lažljivice" gde je nekoliko sezona tumačila lik Spenser Hejstings.

Njen otac Donald Belisario poznati je scenarista, producent i reditelj, koji je stvorio serije kao što su "NCIS", "Magnum, P.I", "Quantum Leap", "JAG" i mnoge druge. Njegova majka je Srpkinja, a otac Italijan.

Trojan su neretko u intervjuima pitali za poznatog oca i njihovo poreklo, a ona je rado isticala da ima srpske krvi u sebi. 

Udata je za kolegu Patrika Džeja Adamsa, sa kojim ima dve ćerke, rođene 2018. i 2021. godine. Gostujući u podkastu kod koleginice Kejti Lovs, Trojan je otkrila da se njihova druga ćerka rodila na zadnjem sedištu auta na parkingu bolnice, jer više nije želela da čeka. Na sreću, bolničari su ih posle nekoliko minuta zbrinuli, te se sve lepo završilo.

Profimedia
Patrik Džej Adams i Trojan Belisario

Inače, Patrik je u seriji "Suits" igrao sa Megan Markl, gde su tumačili ljubavni par, te van seta postali dobri prijatelji. Tako su Trojan i on bili na kraljevskom venčanju, a glumica je priznala da je osećala veliku anksioznost, jer je bila trudna, a nije mogla ni da nađe šta da obuče.

Slatka mala lažljivica je na kraju zablistala u haljini sa naborima na stomaku, dok je njen suprug izabrao klasično odelo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike