Kruzu su princeze od Velsa baš slaba tačka! Nabacivao se Dajani, pa kasnije i Kejt: Bez obzira na „korpu", glumac ne odustaje!

23.01.2023

13:35

0

Jedna ga je „otpisala" zbog visine, što mu zasigurno nije bilo prijatno da čuje

Kruzu su princeze od Velsa baš slaba tačka! Nabacivao se Dajani, pa kasnije i Kejt: Bez obzira na „korpu", glumac ne odustaje!
Tom Kruz - Copyright Profimedia

Dan-danas, detalji ljubavnog života princeze Dajane i te kako intrigiraju javnost. Osim toga što su, pored sadašnjeg kralja Čarlsa III, svi njeni (i navodni) partneri bili izuzetno imućni muškarci, bilo je i poznatih ličnosti koje su se „motale" oko nje. Jedan od njih je Tom Kruz kog je svojevremeno upoznala, a zbog tog susreta je bila i veoma uzbuđena.

Princeza Dajana, Profimedia
 

Prema rečima njenog nekadašnjeg kuvara Darena Mekgradeja, princeza naroda odvela je bila svoje sinove na set „Nemoguće misije", pa je i sama jedva čekala da stupi u kontakt sa zvezdom. Međutim, prilično se razočarala kada je videla koliko je nizak.

- Ušla je unutra, pokupila neko voće i ćutke izašla. Rekla mi je: „Precrtala sam još jednog s liste, Darene. On je prenizak" - otkrio je kuvar, objašnjavajući kako je ona od njega bila viša oko osam centimetara i da je to momentalno „presudilo simpatijama".

Javnosti nije poznato da li je glumac do sada čuo za ovaj komentar.

Sa druge strane, godinama kasnije, Kruz nije dizao ruke - od princeze od Velsa. Tog, drugog puta, međutim, „bacio je oko" na Dajaninu snaju, Kejt Midlton, najpre vojvotkinje od Kembridža. Simpatije je, navode strani mediji, pokazao kada se čuvena lepotica i supruga princa Vilijama pojavila na Vimbldonu u žutoj kreaciji. Tada, uhvaćen je kako se naginje preko stolice ne bi li je bolje video.

Kejt Midlton, Profimedia
 

Takođe, u maju su bili privukli pažnju kada joj je on pomogao da se popne uz stepenice na londonskoj premijeri „Top Gun-a" (Maverick), bez obzira što je hodala tik do Vilijama, napominje tamošnja štampa.

Kruz na ovu temu, pak, mudro ćuti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike