Snežana Đurišić otvorila dušu o skandalu u "Zvezdama Granda": Nedopustivo je da neko može da vam se obrati na ovaj način!

27.02.2023

12:39

0

Dušan je pokušao da sabotira takmičenje, tvrdi ona

Snežana Đurišić otvorila dušu o skandalu u "Zvezdama Granda": Nedopustivo je da neko može da vam se obrati na ovaj način!
Snežana Đurišić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Snežana Đurišić po prvi put se dotakla optužbi koje su izazvale buru u javnosti, kada je Nata Vukadinović, majka kandidata u "Zvezdama Granda" Dušana Vukadinovića, optužila da joj je tražila novac, kako bi njen sin prošao u sledeći krug.

- Došla sam ovde, jer odavde je sve počelo. Ono što ću za početak reći je da svako govori za sebe. Nedopustivo je da može da vam se obrati neko na ovaj način. Dušan Vukadinović je kandidat koji je zadovoljio sve predispozicije da uđe u "Zvezde Granda", dalje predispozicije, dale su mu mogućnost da izabere mentora. S obzirom da je narodnjak hteo je Cecu Ražnatović, ali ona ga je odbila, pa je odabrao mene - priča Snežana, pa nastavlja:

Printscreen ,,Zvezde Granda"
Snežana Đurišić, Dušan Vukadinović

- On je jako talentovana, prošao je dva kruga, ali kad je došao treći nije došao spreman. Tada sam mu rekla ovako: "Dobićeš matrice od pesama koje si sam odabrao i molim te, spremi se, sutra se takmičiš". Sutradan na probi nije to uradio, pitala sam ga koji je razlog. A on je rekao "pa oni su mi poslali ovakvu matericu". Rekla sam mu to ne sme da priča, jer to nije tako. Drugim rečima pokušao je da sabotira. Zato i postoje probe, da pevač kaže ne čujem sebe dok pevam.

- Kada sam izašla iz sobe, prolazila sam pored njegove pratnje. Stajala su dve žene, a ja sam se obratila njegovoj majci i zamolila je da utiče na njega, a ona mi je na to rekla da slobodno smem da podviknem na njega. Pored nje je stajala snaja, koja mi je rekla da je navikao da radi po njegovom. To je sva moja komunikacija sa te dve dame. Otišla sam da se spremim. On je dobio dovoljan broj glasova da prođe u baraž. O prolazu kandidata u baražu odlučuje isključivo Saša Popović - zaključuje Đurišićeva u Pulsu Srbije na Kurir TV.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike