Cecina poruka kandidatu koji optužuje Snežanu Đurišić da je tražila mito: Ona nije zaslužila da joj lepe tako ružne etikete!

26.02.2023

14:35

3

Pevačica objašnjava kako se ne kaže za džabe - prvo skoči, pa reci hop

Cecina poruka kandidatu koji optužuje Snežanu Đurišić da je tražila mito: Ona nije zaslužila da joj lepe tako ružne etikete!
Ceca Ražnatović - Copyright Printscreen ,,Premijera - Vikend specijal"

Ceca Ražnatović ponovo je javno podržala koleginicu Snežanu Đurišić, koja se u centru skandala našla pošto ju je kandidat „Zvezda Granda" Dušan Vukadinović zajedno sa svojom majkom optužio da je tražila mito, ne bi li on prošao dalje u muzičkom takmičenju. Pred kamerama „Premijere - Vikend spceijala", Ceca je objasnila kako se ne kaže za džabe - prvo skoči, pa reci hop. Ona napominje da Snežana ničime nije zaslužila da se na nju „lepe ovako ružne etikete", pa je i ispričala otkad se njih dve znaju i kakav je čovek ona u stvari.

- Snežanu Đurišić poznajem od svoje 14. godine. Imamo identičan odnos otad. Kada sam bila dete, ona je bila zrela žena, uvek je imala identičan stav prema meni, uvažavala me je kao koleginicu, imala poštovanje. (Dragan Stojković) Bosanac je rekao da se u to vreme znala hijerarhija i ja sam poštovala kada sretnem kolegu koji je dugo na estradi... U današnje vreme je to čudno, svi misle da su bogomdani. Nije lako stvoriti veliku karijeru, još teže je opstati i sačuvati je - počela je Ceca, pa nastavila o tome kako Đurišićevu zna već 36 godina i da joj je mnogo žao što joj se ovo sada dešava.

Ceca Ražnatović, Printscreen ,,Premijera - Vikend specijal"
 

- Bilo mi je jako žao nje, kao čoveka. Ona ne zaslužuje da joj se lepe takve ružne etikete, kao i svima nama. Sve što radimo je naša dobra volja, to je za poštovanje, niko od nas to ne mora da radi. Zaista se trudimo, ispravljamo njihove greške, tu decu klešemo da budu što bolja. „Grand" je gigant koji traje 20 godina, iznedrio je toliko imena, nikada niko nije imao pritužbu... Toj porodici i tom momku želim sve najlepše u životu, ali nisu ljudi rekli: „Prvo skoči, pa reci hop"... Treba paziti šta i kako izgovaraš, posle je džaba i da se kaješ - smatra Ražnatovićka koja, s druge strane, nije skrivala svoje zadovoljstvo posle uspešnih nastupa na Jahorini.

- Provela sam se fantastično i u petak i u subotu, to moj osmeh govori. Presrećna sam i prezadovoljna. Nisam se ni sankala ni skijala, jedina osoba koja može da me izvede na sneg je moj unuk Željko, ali ovaj put nije bio sa mnom. Kada radim dva dana zaredom na istom mestu, trudim se da se odmorim, da što manje pričam, kako bih odmorila glasnice. Presrećna sam i preeuforična - istakla je, pa nastavila:

- Napravila sam Jugoslaviju u malom, mnogo mi je drago zbog toga. Muzika je nešto što ujedinjuje ljude, to je način da šaljemo i širimo ljubav, što je najlepše. Ove dve večeri smo pokazali da je to zaista moguće.

Kako komplimente na račun izgleda dobija gde gde god da je, pevačica je otkrila i u čemu je tu tajna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

- Dan počinjem sa doručkom, to sam kasnije shvatila, dmah mi drugačije radi telo. Ima to veze i sa genetikom, sa unutrašnjom energijom... Ako stalno mislite crno, negativno, to vam se odražava i na fizički izgled. Kada mi je bilo teško, uvek sam govorila: „I ovo mora da prođe". Tu je i nega, da se ne lažemo. Nije sve priroda, nega je jako bitna, način života, količina sna. Neko ko ne spava, on izgleda izmučeno, a ja kada imam priliku, naspavam se.

Ove godine, inače, Ceca će proslaviti 50. rođendan. Na pitanje koja joj je godina do sada bila najstresnija, odgovorila je:

- U karijeri nijedna, sve je bilo super, a u privatnom životu bilo je dosta oscilacija, ružnih, teških situacija, ali Bog mi je davao predivne trenutke, koncerte, porodična slavlja. Bog mi je dao unuka, svi smo živi i zdravi. Život je satkan i od lepih situacija - otvorila je svoju dušu ona, pa nije ni skrivala kako je malog Željka upravo ona i razmazila.

„Baš me briga što se ljute na mene!"

- Veljko se ljuti, Bogdana se ljuti zbog toga, ali baš me briga. Pitam ga šta hoće da mu kupim, kaže: „Loptu ili auto", ja ga pitam da se odluči, kaže: „Dobro, loptu". Stalno me pita: „Ceco, kad ćemo na Maldive?" - nasmejala se ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike