Pevale su im naše velike zvezde, a to košta! Đokovići iskeširali 65.000 evra samo za muziku na svadbi!

14.09.2022

18:44

3

Autor: Marija Mitić

Na gala svadbenom veselju zapevali su Sergej Ćetković, Željko Samardžić i Aleksandra Prijović, kao i Saša Kovaćević, Milica Pavlović, te harmonikaš Aleksandar Sofronijević sa svojim orkestrom

Pevale su im naše velike zvezde, a to košta! Đokovići iskeširali 65.000 evra samo za muziku na svadbi!
đoković (21) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Dvodnevna svadba Saške Veselinov i mlađeg brata Novaka Đokovića, Đorđa, privukla je veliku pažnju u danima za nama. Ovo slavlje bilo je sve samo ne obično, a brojne zvanice zabavljalo je čak šest naših vrsnih muzičara.

Naime, na prvom gala svadbenom veselju zapevali su Sergej Ćetković, Željko Samardžić i Aleksandra Prijović, dok su drugog dana na plaži zvanice zabavljali Saša Kovačević, Milca Pavlović i naposletku naš popularni harmonikaš Aleksandar Sofronijević sa svojim orkestrom.

Priča se da su Đokovići dali pravo bogatstvo za ove izvođače. Naime, kako pišu domaći mediji, za njihov angažman na svadbi dali su ukupno 65.000 evra! Tako se priča da je Prijovićka zaradila 12.000 evra, Milica Pavlović i Aleksandar Sofronijević Sofra i Sergej Ćetković po 10.000 evra, Saša Kovačević čak 15.000 evra, dok je najmanji honorar dobio Željko Samardžić - 8.000 evra.

Dakle, osim što su se lepo proveli i zabavili i uopšte bili prisutni na venčanju kod najpoznatije porodice u Srbiji, naši pevači su dobro i zaradili.

Podsećanja radi, Saška i Đorđe su se na večnu ljubav najpre jedno drugom zavetovali u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, 12. septembra, da bi se potom sa zvanicama uputili u Crnu Goru. Tamo su napravili veliko veselje u jednom luksuznom risortu, a svadba je trajala do kasnih sati.

Tu nije bio kraj, već su slavili i sledećeg dana, na plaži, gde su obavili i građansko venčanje, posle kog je nastala prava fešta.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike