Sofra se rešio lažnog prijateljstva u 2022. godini: Voleo bih to da zaboravim

31.12.2022

19:31

0

Harmonikaš je pomalo iznenadio svojom izjavom, ali nije želeo da otkriva o kome je reč

Sofra se rešio lažnog prijateljstva u 2022. godini: Voleo bih to da zaboravim
Aleksandar Sofronijević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aleksandar Sofronijević iza sebe ostavlja uspešnu godinu, ali i sam tvrdi da je bila turbulentna i ne baš onakva kakvom se nadao.

Međutim, Aca je iznenadio izjavom šta bi to želeo da zaboravi iz ove godine.

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandar Sofronijević Sofra

- Godina je bila jako uspešna, ali i turbulentna. Svašta se nešto dešavalo, ali sam živ i zdrav i zadovoljan sam kako je sve to prošlo. Ponosan sam na svoje kolege koji su celu godinu bili uz mene s obzirom na to da nije bila ni malo laka, mnogo posla i mnogo obaveza i velike odluke. Sve što nas čeka u budućnosti rešavaćemo u 2023. godini, a ono što bih voleo da zaboravim je jedno lažno prijateljstvo - rekao je Sofra.

Harmonikaš, koji je ove godine raskinuo dugogodišnju vezu sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk, otkrio je da mu ne pada teško što nije za doček Nove godine sa porodicom i prijateljima.

- Nekako sam navikao da mi to više nije teško, ta vrsta razdvojenosti. Moj orkestar je moja druga porodica tako da sam sa ljudima koje volim. Rradujem se dočeku Nove godine i nadam se da će sledeća godina biti još uspešnija nego predhodna - rekao je on, te istakao da veruje u Deda Mraza. 

ATAImages / Milan Maričić
Aleksandar Sofronijević Sofra

On je otkrio i kakvu tradiciju je ranije imao, što više nije slučaj otkad nastupa.

- Imao sam tradiciju da se u ponoć izađe na terasu, bude neki vatromet i da gledam, ali ja u poslednjih nekoliko godina radim tako da sam ja taj koji odbrojava koliko ima do ponoći - zaključio je Aca za "Grand Online".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike