Sofra raskinuo veridbu sa voditeljkom: Shvatili smo da nismo jedno za drugo

22.09.2022

13:42

1

Jedan od najpoznatijih srpskih harmonikaša objašnjava da je sa bivšom ostao u korektnim odnosima

Sofra raskinuo veridbu sa voditeljkom: Shvatili smo da nismo jedno za drugo
Aleksandar Sofronijević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aleksandar Sofronijević, jedan od najpoznatijih harmonikaša, raskinuo je veridbu sa izabranicom Sanjom Ćulibrk. Iako su planirali porodicu, a svi oko njih jedva čekali trenutak kada će stati pred oltar, usledilo je razočaranje, jer par već nekoliko meseci nije zajedno.

Dobro obavešten izvor blizak nekadašnjem paru ispričao da njih dvoje nisu u emotivnoj vezi, ali da su ostali u prijateljskim odnosima.

Instagram printscreen/culibrkova_
Aleksandar Sofronijević i Sanja Ćulibrk

 

- Svi su očekivali njihovu svadbu i mnoge je njihov raskid iznenadio, ali oni nisu želeli da pričaju o tome. Koliko sam ja upućen razlog raskida nije nikakav skandal, prevara ili svađa... Jednostavno su shvatili da nisu jedno za drugo i da neće moći starost da dočekaju zajedno zbog čega su se dogovorili da se raziđu. Kada se sretnu nema neprijatnosti. Aca je ozbiljan profesionalac, a između njih nema zle krvi pa ne čudi što su nastavili normalnu komunikaciju i saradnju - ispričao je izvor blizak Sofronijeviću i Sanji. za domaće medije. 

Printscreen/RTS
Aleksandar Sofronijević

 

Sofra je bez ikakvog ustručavanja priznao da su se on i Sanja rastali jer su shvatili da nisu jedno za drugo .

- Bilo nam je lepo, živeli smo fino. Jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo i odlučili smo da se raziđemo. Sanji želim svu sreću u životu. Mi smo ostali u korektnim odnosima, mislim da tako i treba da bude jer smo oboje zreli i ostvareni ljudi - kazao je Aca.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike