Kaća Živković oštro o skandalu u "Zvezdama Granda": Oplela po takmičaru koji je Snežanu Đurišić optužio za iznudu novca!

24.02.2023

08:23

1

Pružila podršku Saši Popoviću i svojoj matičnoj kući

Kaća Živković oštro o skandalu u "Zvezdama Granda": Oplela po takmičaru koji je Snežanu Đurišić optužio za iznudu novca!
Katarina Živković - Copyright ATA Images

Najpopularnije muzičko takmičenje na ovim prostorima "Zvezde Granda" poslednjih dana trese nezapamćeni skandal, a pevačica Katarina Živković koju je ovo takmičenje iznedrilo, oglasila se povodom skandaloznih optužbi na račun Snežane Đurišić i "Grand" produkcije.

Naime, nakon što je kandidat iz Podgorice, Dušan Vukadinović, ispao u trećem krugu takmičenja, njegova majka Nata Vukadinović i on opleli su po njegovoj mentorki Snežani Đurišić i optužili je za iznudu novca, kako bi Dušan nastavio dalji tok takmičenja.

Antonio Ahel/ATA Images/YouTube/Zvezde Granda
Nata i Dušan Vukadinović, Snežana Đurišić

Kao neko ko je prošao kroz takmičenje i nije se plasirao u veliko finale, Kaća Živković je sada dala svoj sud i pružila podršku starijoj koleginici i svojoj matičnoj kući.

- Ne verujem u to. S obzirom na razne tekstove, influensere, jutjubere i mnoge druge koji žele da postanu poznati preko starijih pevača mogu da zaključim da je ovo još jedan neuspeli pokušaj promocije momka. Jako je loš postupak što su optužili "Grand" produkciju, Snežanu Đurišić i Sašu Popovića za nešto takvo - započela je Katarina pa dodala:

- Previše prostora mediji daju ljudima koji dođu sa nekim tvrdnjama koje su neosnovane, ali zvuče primamljivo. Ja u to ne verujem i mislim da takvim ljudima koji su željni popularnosti treba da se stane na put - rekla je pevačica u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

Antonio Ahel/ATAImages
Katarina Živković

Podsetimo, Dušan Vukadinović optužio je Snežanu Đurišić da mu je u dilu sa Sašom Popovićem tražila novac kako bi nastavio takmičenje u popularnom televizijskom formatu. Čelnici ljudi "Grand" produkcije su oštro demantovali optužbe, a Snežana Đurišić je najavila tužbu. Svi članovi stručnog žirija su pružili podršku Saši i Snežani, osim Marije Šerifović koja je ostala uzdržana povodom skandalozne situacije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike