Saša Popović o optužbama bivšeg kandidata „Zvezda Granda”: Ovo je pokušaj da se baci ljaga na Snežanu Đurišić, dao i dokaz (FOTO)

19.02.2023

17:13

1

Popović je istakao da su „Zvezde Granda” najpoštenije takmičenje

Saša Popović o optužbama bivšeg kandidata „Zvezda Granda”: Ovo je pokušaj da se baci ljaga na Snežanu Đurišić, dao i dokaz (FOTO)
Saša Popović - Copyright Printscreen/YouTube, Zvezde Granda

Povodom novonastale situacije u „Zvezdama Granda” pošto je majka jednog od kandidata ovog popularnog muzičkog šou programa izjavila da je pevačica Snežana Đurišić tražila novac kako bi njen sin, Dušan Vukadinović prošao u dalji krug.

No tu skandalu nije kraj, i sam kandidat je istakao kako je ovo takmičenje čista nameštaljka, a ovim povodom se za 24sedam oglasio i Saša Popović.

Antonio Ahel/ATA Images/YouTube/Zvezde Granda
Nata, Dušan Vukadinović, Snežana Đurišić

 

- Odgovorno tvrdim da su „Zvezde Granda” najpoštenije takmičenje! Nepune dve decenije koliko ovo takmičenje traje, radimo bez ijedne mrlje ili zakulisnih radnji - kaže Popović i dodaje:

- Ovo je samo bio pokušaj pojedinca da na naše takmičenje baci ljagu i da naruši kredibilitet jednog vrhunskog člana žirija kao što je Snežana Đurišić. Toliko je smešno, da ne bi trebalo ni da komentarišem. Ali, smatram da našu emisiju, kao i svakog člana žirija moram da zaštitim od svih vrsta napada - kazao je Popović. 

U prilog svemu rečenom, Popović je poslao i poruku koju je bivši kandidat uputio Snežani Đurišić u kojoj sebe naziva genijem i u kojoj se jasno vidi njegova ljutnja:

Privatna arhiva/Grand
Poruka koju je Dušan poslao mentorki Snežani nakon ispadanja

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike