Katarina Živković šokirala stavom o LGBT populaciji, a sada pokušala da se odbrani: Deca se prerano seksualizuju!

23.02.2023

17:09

0

Pevačica smatra da je situacija koja se nedavno dogodila u vrtiću u Zemunu dokaz za sve o čemu ona govori

Katarina Živković šokirala stavom o LGBT populaciji, a sada pokušala da se odbrani: Deca se prerano seksualizuju!
Katarina Živković - Copyright ATAImages/M. M.

Katarina Živković našla se na meti osuda javnosti prošle godine kada je iznela skandalozan stav o LGBT populaciji, nakon Evroprajda koji je održan u Beogradu. Sada je gostujući u jednoj emisiji pokušala da ublaži situaciju tvrdeći da njene reči u medijima nisu prenešene onako kako je zapravo rekla.

Naime, Kaća priznaje da nema ništa protiv LGBT populacije, jer se i sama druži sa njima, ali joj jako smeta učenje maloletne dece o istoplonim brakovima i odnosima.

Katarina smatra da deca uopšte ne treba da imaju svest o se*su, već da imaju srećno detinjstvo i drugare. 

Katarina Živković, ATAImages/Antonio Ahel
Katarina Živković

- Ja nemam ništa protiv LGBT populacije ili promene pola. Nemam ništa protiv da ti uradiš ono što tebi odgovara jer ti ne ugrožavaš nekoga. Ja imam protiv onoga što oni rade deci u našim školama, a to je indoktrinacija dece. To je prerana seksualizacija dece. Znamo šta se desilo u vrtiću u Zemunu, svi smo i te kako obavešteni. Kako mala deca od 4 godine znaju te neke stvari. To je kada maloj deci koji apsolutno ne znaju ništa o intimnim odnosima ili zaljubljenosti dečaka i devojčice ili dečaka i dečaka. Oni bivaju informisani preko knjiga gde se piše o parovima između muškarca i muškarca ili žene i žene, ili se govori o transeksualizmu - rekla je Živković, pa nastavila:

- Ne treba sve to da ulazi u predškolske ustanove. Ja sam protiv indoktrinacije dece. Da se razumemo moji prijatelji su gejevi i lezbejke, apsolutno nemam ništa protiv LGBT populacije. Imam protiv prerane seksualizacije dece. Dete treba da se igra u pesku i da ima svoje srećno detinjstvo i da ne razmišlja o seksu. Dete treba da ima druga, a ne da razmišlja šta će sa tim drugom da radi da se to ne vidi. Jezivo mi je da pričam o tome i mislim da je ta situacija u Zemunu zataškana - zaključila je Kaća Živković u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

ATAImages/Antonio Ahel
Katarina Živković

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike