Saša Popović zaradio milione, a ćerka mu živi skromno: Iznenadićete se kada čujete čime se Aleksandra bavi!

22.02.2023

15:39

0

Planiraju da joj pored kupljenog stana otvore i salon

Saša Popović zaradio milione, a ćerka mu živi skromno: Iznenadićete se kada čujete čime se Aleksandra bavi!
Saša Popović, Suzana Jovanović i Aleksandra Popović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Telent-šou program "Zvezde Granda" poslednjih dana trese nezapamćeni skandal, nakon optužbi majke kandidata Dušana Vukadinovića, da mu je mentorka Snežana Đurišić iznuđivala novac kako bi se plasirao u dalji tok takmičenja.

Saša Popović i članovi stručnog žirija oštro su demantovali optužbe, a čitav slučaj epilog će dobiti i na sudu.

Popović je nedavno iskreno govorio i o odnosima u svojoj porodici, a posebno je ponosan što je decu izveo na pravi put. Saša ističe da su sin Danijel i ćerka Aleksandra vredni i radni, a njegova i Suzanina mezimica čak radi i bez novčane nadoknade. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Saša Popović, Suzana Jovanović i Aleksandra Popović

Popović sada otkriva kako se slaže sa suprugom Suzanom Jovanović i kroz kakve porodične probleme prolaze.

- Fenomenalno. Suzana i ja smo skoro tri decenije u braku. Je l' vi meni verujete da za to vreme ne znam da li smo se dva puta posvađali, sporečkali. Verovatno ima i toga što je Suzana pevačica, ja vodim "Grand" i imamo ista interesovanja. Zamislite da je Suzana advokat, na primer, i kad dođe kući, priča mi o ročištima. Mene teme u kojima ja nisam ne zanimaju. Mi pričamo o pevačima i lepo se slažemo. Decu smo vaspitali tako da su skromna, nisu zahtevna - rekao je Saša.

Njegova i Suzanina ćerka Aleksandra Popović radi manikir, a Saša otkriva da pored stana koji su joj kupili, planiraju da otvore i salon lepote.

ATAImages/ Antonio Ahel
Saša Popović, Suzana Jovanović i Aleksandra Popović

- Ona je to završila i radi prijateljicama naše kuće, i to gratis. Kupili smo joj stan i lokal u bloku gde gradim, tu ćemo joj otvoriti salon, a snajka, Danijelova žena, radiće šminku i eto neka tako zarađuju. Ćerka 8. marta puni 24 godine. Teram je da položi vozački ispit, evo tata će da ti kupi auto, ali ona nije bila zainteresovana, ali evo, sad sam je konačno naterao da položi i kupio sam joj Smarta - kaže Saša Popović za Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike