"Videće na sudu!" Milica Pavlović iskreno o skandalu u "Zvezdama Granda" nakon optužbi o iznudi novca!

21.02.2023

21:53

1

Dala svoj sud kao neko ko se i sam takmičio u ovom talent-šou programu

"Videće na sudu!" Milica Pavlović iskreno o skandalu u "Zvezdama Granda" nakon optužbi o iznudi novca!
Milica Pavlović - Copyright Printscreen Youtube/RTV Pink

Pevačica Milica Pavlović nedavno je održala svoj prvi veliki solistički koncert u hali "Čair" u Nišu, a večeras je pred gostovanje u jednoj emisiji podelila utiske sa istog.

Milica je ovom prilikom otkrila utiske sa koncerta i detalje sa proslave nakon istog, gde su svirali njeni drugari iz srednje škole.

- Zadovoljna sam, puno mi je srce, sada ću pričati na tu temu, drago mi je da ste uživali u svemu što smo spremali. Koncert je viralno otišao, ne postoji nijedna negativna kritika. Preko 50 mojih prijatelja je bilo sa mnom tamo, bili su sa mnom na afteru do osam ujutru. Bend koji je svirao na mom afteru su drugari iz moje srednje škole. Svima je to bila jedna prelepa ekskurziija. Bila je velika količina pozitivne energije na koncertu - rekla je Milica na početku.

Printscreen Youtube/RTV Pink
Milica Pavlović

- Prvu noć posle koncerta zaspala sam na garnituri od premora, nisam mogla da se sakupim, sve vreme sam imala adrenalin, to me je držalo. A oda me je posle toga tri dana držao umor. Srećna sam bila, ne postoji dovoljan fond reči da opiše moje osećanje - istakla je Milica.

Poslednja dva dana glavna tema svih medija je nezapamćeni skandal u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" u kom se i sama Milica proslavila davne 2011. godine.

Naime, nakon što se kandidat Dušan Vukadinović nije plasirao u dalji tok takmičenja, njegova majka Nata je optužila članicu stručnog žirija, Snežanu Đurišić, da je iznuđivala novac kako bi se Dušan plasirao u dalje takmičenje.

Milica Pavlović ističe da nije čula za to, ali da njoj sve to deluje nemoguće.

- Ne bih volela da dajem polovične izjave, nisam čitala o tome ništa. Nešto mi to ne deluje kao istina, najbolje znaju te dve strane, videće na sudu. Ova država ima jasne zakonike. Moram da podvučem kao neko ko je bio u tom takmičenju, malo mi to sve deluje nemoguće - zaključila je Pavlovićeva.

Printscreen Youtube/RTV Pink
Breskvica i Milica Pavlović

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike