Bivša zvezda „Granda" o optužbama na račun Đurišićeve: Vukadinović samo nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je ispao!

20.02.2023

07:20

1

Iza kulisa se, objašnjava, svakakve drame događaju, ali žiri „provereno ne traži nikakve pare"

Bivša zvezda „Granda" o optužbama na račun Đurišićeve: Vukadinović samo nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je ispao!
Snežana Đurišić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ogromna prašina podigla se i u javnosti pošto je ispali kandidat „Zvezda Granda" Dušan Vukadinović „udario" na mentorku, pevačicu Snežanu Đurišić, optuživši je da je njegovoj majci tražila mito kako bi on ipak prošao u naredni krug takmičenja popularnog talent-šoua. Govoreći na tu temu, ali sa željom da ostane anonimna, bivša takmičarka ispričala je kako se razne drame dešavaju iza kulisa, ali da žiri „provereno nikakve pare ne traži".

- Ja sam dete „Grand" produkcije. Četiri godine sam se takmičila dok nisam došla do finala. Nikada mi niko nije tražio novac, da bih prošla u naredni krug. To je u stvari od strane Saše Popovića strogo zabranjeno. On ne želi da bruka svoje ime time. Šta je za njega, ali i za bilo koga od mentora 200, 300 evra, oni zarađuju mnogo više. Imaju uspešne karijere, tu su kako bi nama pomogli. Jednostavno sve je u tvojim rukama - počela je priču ona za jedne domaće medije, pa dodala:

- Šta uopšte bilo kome vredi da prođe u naredni krug, ako ne napravi svoje ime u takmičenju. Imali smo prilike da vidimo kandidate koji su skrenuli pažnju na sebe i oni su posle toga napravili karijere, ostalima je najveći uspeh bio taj što su se pojavili u „Zvezdama Granda" - kaže, pa nastavlja o tome šta je sve svojim očima videla da se odvija kada kamere nisu uključene.

Dušan Vukadinović, ,,Zvezde Granda" printscreen
 

„Mentori to ne prihvataju!"

- Bilo je stresnih situacija. Svako ponaosob od takmičara je tu došao da da svoj maksimum i onda u naletu žara nisu objektivni prema sebi. Kada ispadnu kriv im je žiri, voditelji. Dešavalo se da ih savladaju emocije i da počnu da viču. Roditelji kandidata su isto tako pravili scene, njima je njihovo dete uvek najbolje. Ipak, situacija se brzo smiri. Čak su neki želeli da daju pare žiriju, kako bi njihovo dete prošlo dalje, ali niko od mentora to nije prihvatio, prisustvovala sam jednoj takvoj situaciji i baš zato znam da žiri nikada ni od koga ne bi tražio novac - naglasila je.

Snežana Đurišić, Antonio Ahel/ATAImages
 

Zatim, dala je i svoj sud zašto je Dušan s ovakvim optužbama izašao u javnost.

- Znate kako, ko gubi ima pravo i da se ljuti. Verovatno nije mogao da se pomiri sa činjenicom da nije prošao dalje. Ali, čoveče, biće takmičenja i sledeće godine. Kada ljudi ispadnu, svašta pričaju. Govore da je njihov mentor protežirao nekog drugog i slične stvari, a u stvari, samo su se ti drugi bolje istakli od njega - zaključila je pevačica.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike