"Tužan sam!" Aca Lukas iskreno o ratu sa Milicom Pavlović i kolegama! Otkrio koliko mu je ćerka promenila život: Rasplačem se kad...

05.02.2023

19:47

0

Pevač najavio duet sa regionalnom zvezdom, pa progovorio o brojnim detaljim iz života i karijere

"Tužan sam!" Aca Lukas iskreno o ratu sa Milicom Pavlović i kolegama! Otkrio koliko mu je ćerka promenila život: Rasplačem se kad...
Milica Pavlović i Aca Lukas - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Karijeru Ace Lukasa od samog početka prate razne intrige, a pevač svojim imidžom i načinom život privlači veliku pažnju javnosti.

Ipak, njegova muzika je ono zbog čega ga mnogi vole i poštuju, a sada se osvrnuo na duete kojih u svojoj dugogodišnjoj karijeri ima nebrojeno.

- Smatram da su dueti neke usputne stvari, malo manje afirmisani pevači misle da će napraviti karijeru ako napreve duet sa nekim popularnim pevačem. Niko nije napravio karijeru sa prvom duetskom pesmom. Ta duetska pesma ne donosi nikakve poene, to je ono što ostane i što je lepo, ali čovek mora sam da napravi svoju karijeru. Imam toliko dueta, ali "Niko kao ti", sa Cecom pesme, "Šizofrenija" sa Anom Nikolić, pa sa Mirom Škorić prvi duet, Džej... Sjajna je pesma i ovaj trio, Mile Kitić, Saša Matić i ja. Meni je ta pesma fenomenalna. Snimio sam pesmu sa Severinom, ali o tom-potom - istakao je Lukas.

Tv Pink Printscreen
Aca Lukas

Lukas je progovorio i o filmu koji se snima o njegovom životu, a koji će izađi 3. novembra za njegov rođendan.

- Ja sam jednostavno mišljenja da je moj život interesantan, ali to ne treba da bude biografijaAce Lukasa, nego ovako film... Kod mene je bilo stvarno svakakvih stvari. To je avanturistički-akcioni triler, sa primesama komedije, a sve zajedno ispadne crtani film. Nema horora. Ja sam najgori, treba da snimim te neke pesme da otpevam, ali biće sve to u redu. Biće jako interesantno i intrigantno. Ja sam čovek koji je opisao prvi poljubac kakav je bio. Kad setim kad sam se prvi put poljubio sa devojkom, imao sam 16 godina... Meni je tad najveća ljubav bila lopta, danas je drugo vreme. Nisam pristalica da te ljubavne stvari krenu rano, šta znaju ljudi sa 14 godina? To će se preneti na platno, autentično. Jako kasno sam počeo da se zabavljam, i tako će biti preneto. Mislim jako kasno je za ovo doba - poručio je pevač.

Pevač je poznat po britkom jeziku, a sada priznaje da se retko svađa sa ljudima, ali još ređe miri sa onima sa kojima je u sukobu.

- Jesam tužan, nisam razočaran. Ja imam mnogo prijatelja, ali nisam nikome u okruženju dao toliko sebe, da može da uradi nešto da me povredi. Svi mi imamo granicu. Sve ima rok trajanja... - istakao je Aca.

Tv Pink Printscreen
Aca Lukas

Lukas je ovom prilikom otkrio kako gleda na sukobe sa nekadašnjim prijateljima sa estrade, koji su eskalirali u prepucavanje na društvenim mrežama. Podsetimo, Aca je prošle godine žestoko zaratio sa pevačicom Milicom Pavlović, sa kojom je snimio duet, a u januaru ove godine pojavila se i vest da je puklo njegovo prijateljstvo sa Marijom Šerifović.

- Znam na koga misliš. To nije svađa. Prosto, imaš nekoga ko ti je drag, ko je dobra duša, ali ima pogan jezik. Ja mogu sto puta da uđem u sukob sa takvom osobom, takvu osobu prihvatiš takvu... - objasnio je Lukas u "Premijera - Vikend specijalu".

ATAImages/ A.A.
Aca Lukas i Milica Pavlović

Aca se osvrnuo i na posebnu emociju koju gaji prema ćerkici Viktoriji.

- To je moja najveća ljubav svih vremena. To je osoba koja se pojavila i meni donela vrstu ljubavi za koju nisam znao. Imam četvoro dece, sve ih volim, ali ona mi se pojavila u životu kad nisam znao da mi je to trebalo. Samo sam dobio novi deo života. Ja kad gledam nešto na televiziji o odnosu oca i ćerke, ja se rasplačem - dodao je Aca.

Tv Pink Printscreen
Aca Lukas

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike