U jeku afere oko malverzacija na Javnom servisu, Kristina Radenković progovorila o prelomima ruku na skijanju u Francuskoj!

20.02.2023

09:22

1

Voditeljka ovo iskustvo opisuje kao traumatilčno

U jeku afere oko malverzacija na Javnom servisu, Kristina Radenković progovorila o prelomima ruku na skijanju u Francuskoj!
Kristina Radenković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kristina Radenković, voditeljka kviza "Slagalica", krajem prošlog meseca primljena je na Institut za ortopediju "Banjica" nakon što je na skijanju u Francuskoj polomila oba ručna zgloba. Iako su mnogi očekivali da će TV lice govoriti o aferi oko malverzacija na Javnom servisu, u čijem se središtu našla i ona sama, Kristina se sada osvrnula na traumatično iskustvo kroz koje je prošla.

- Ljudima je teško i da zamisle kako izgleda kada polomite ručne zglobove, a moram da priznam da je bilo i meni jer do sada nikada nisam doživela frakturu. Pad u Francuskoj na skijanju nije bio strašan,  a desio se zbog toga što sam se precenila i izgubila snagu. Vozila sam bord i naišla na ledenu ploču na delu staze na kome se ubrzava pre spuštanja u podnožje - priča Radenkovićeva, pa nastavlja:

ATAImages/Antonio Ahel
Kristina Radenković

- Zbog premora sam krenula da gubim ravnotežu. Kada sam shvatila da će mi stradati karlica jer su mi noge vezane, pokušala sam to da izbegnem i dočekala se na ruke. Tom prilikom su mi napukli zglobovi. Odmah sam pomerila vrat, karlicu, kičmu da proverim da li je sve u redu. Da sam bila u treningu ništa od ovoga se ne bi desilo.

Poznato TV lice kaže da su joj doktori tamo vrlo brzo pružili adekvatnu pomoć.

- Levu ruku su mi namestili odmah, a desnu iz drugog pokušaja. Lekar mi je rekao da je mislio da će desna morati da se operiše, ali je ipak uspeo da je namesti. Išla sam da je snimim i sutradan, 12 sati posle pada, nakon čega su me posavetovali da kada se vratim u Srbiju obavezno odem na skener, što sam i uradila po povratku kući - objasnila je ona.

Doktori na "Banjici" su joj rekli da je operacija neophodna.

- Medicinski tim je stvarno bio divan, ljubazan, pun duha, ne samo prema meni nego i ostalim pacijentima. Doktor Nemanja Jovanović je stručnjak za primer, verujem da je pred njim velika karijera. Pokušao je i treći put da mi namesti ruku, dao je zaista sve od sebe da ne bih morala na operaciju - ispričala je Kristina za Gloriu.

Antonio Ahel/ATAImages
Kristina Radenković

Podsetimo, Kristina Radenković našla se u središtu skandala nakon što je predsednik UO RTS Branislav Klanšček obelodanio da je Javni servis Srbije izdvojio u poslednje tri godine više od 14 miliona dinara za nepostojeću emisiju "Jedan dobar dan”, a zbog ovakve politike poslovanja je i tužio RTS.

Između ostalog, otkrio je i da voditelji Jovan Memedović i Radenkovićeva primaju enormno velike plate, čija je visina i po nekoliko desetina hiljada evra, a koje dobijaju preko privatnih produkcija.

RTS je nakon krivične prijave koju je podneo Klanšček istakao da su "plate poslovna tajna”.

Antonio Ahel/ATAImages
Dragan Bujočević, Olivera Kovačević

Klanšček je tokom gostovanja u "Hit Tvitu“ naveo da Javni servis ima svega tri autorske emisije - "Slagalicu", "Šarenicu" i "RTS Ordinaciju". Ostali sadržaj koji se emituje na RTS-u dolazi iz produkcijskih kuća osoblja koje je zvanično zaposleno u Javnom servisu i koji zatim prodaju svoje projekte RTS-u i na taj način zarađuju dodatni novac, a u pitanju su emisije "Potera", "Sasvim prirodno" i "Stigni me ako znaš". 

Osim toga, on je obelodanio da voditeljka Kristina Radenković dobija 15.900 hiljada evra za 10 snimajućih dana za kviz "Stigni me ako znaš", kao i da voditelj Jovan Memedović za kviz „Potera" dobija 34.000 evra za 30 snimajućih dana. Takođe, navodi se i da je Olivera Kovačević tri godine dobijala novac kao urednik nepostojeće emisije i to 32.000 evra. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike