Ceca besna nakon optužbi da Snežana Đurišić iznuđuje novac kandidatima: Zgrožena sam! Ovo je udarac na sve nas!

19.02.2023

15:55

2

Pevačica se uključila uživo sa Kopaonika i progovorila na brojne teme

Ceca besna nakon optužbi da Snežana Đurišić iznuđuje novac kandidatima: Zgrožena sam! Ovo je udarac na sve nas!
Copyright Printscreen/ RTVPink

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je obelodanila da za sebe i svoju porodicu kupuje apartman u luksuznom kompleksu na Kopaoniku, koji je trenutno u izgradnji.

Ceca je sa prijateljima i saradnicima dugo "merkala" ovu nekretninu, a sada je odlučila da sebi i svojim najmilijima priušti još jednu oazu mira na najpoznatijoj srpskoj planini.

Direktno sa Kopaonika, gde je u petak održala solistički koncert, Ceca se uključila u program "Premijera - Vikend specijala" i sa milionima podelila utiske sa skijanja i igrarija sa unukom.

Printscreen/ RTVPink
Ceca Ražnatović

- Ne skijam, nisam neki ljubitelj toga, da sada izvodim nešto na snegu... Čak i deca kada su mi bila mala, nisam to praktikovala, već su oni nalazili načine za svoje zimske čarolije... A sada kada sam dobila unuka, može sve, i klisko i sve! On može da mi radi šta god poželi - kaže Ceca.

Danas je u medijima odjeknula vest da je pevačica Snežana Đurišić, prema navodima majke kandidata, iznuđivala novac takmičaru u "Zvezdama Granda" kako bi se on plasirao u naredni krug. Ceca je ovim povodom stala u odbranu svoje koleginice Snežane.

- To je jedan kandidat koji je ispao, ko gubi ima pravo da se ljuti. Smatram da je to jako ružno, to sam shvatila kao udarac na sve nas tamo. Radimo sa kandidatima, ulažemo svoje vreme, energiju, trud, to je naša dobra namera, ne moramo. Mi ugovorom nismo vezani, da moramo to da radimo. Nametati jedan takav nemoral jednoj živoj legendi, zgrožena sam, to je zločin. To je neljudski čin. Da tako nešto izgovoriš za nekog ko se toliko trudi, i to besplatno. Ne znam koliko to košta kada ostajemo sa njima po sedam, osam sati, to nema cenu. Ogromna laž, besramno! Osetila sam snažnu potrebu da zaštitim svoju prijateljicu, koleginicu. Svi smo uz nju, svi članovi žirija se osećaju danas kao i ja, povodom toga. Postoje deca koja su jako zahvalna zbog svega što činimo za njih - otvoreno priča Ceca.

Antonio Ahel/ATA Images/YouTube/Zvezde Granda
Nata Vukadinović, Dušan Vukadinović i Snežana Đurišić

Osvrnula se i na muzičku karijeru ćerke Anastasije Ražnatović.

- Kako stvari stoje, ona će izdati još tri albuma dok ja izdam svoj! Ne znam, ne mogu da se pronađem u pesmama, nadam se da će nova godina doneti neku novu energiju, verujem u to. Anastasija ne juri karijeru, posao radi iz zadovoljstva, snima pesme u kojima se pronalazi, u kojima ona uživa. Ja se mnogo ne mešam, ne namećem svoju volju, bitno mi je da je ona prezadovoljna.

Prokomentarisala je i sina Veljka Ražnatovića koji je grad zamenio selom, te mnogo više vremena sa suprugom Bogdanom i sinom Željkom prodovi u njenoj porodičnoj kući u Titelu, daleko od gradske vreve.

- On to voli, voli takav način života, voli planinu, selo, prirodu... Voli više prirodu nego grad. Moj unuk voli putovanja, i uvek kaže "Ceco, vodi me na Maldive!", mi smo junski ljudi, mi volimo leto. Danas sam jurila za njim po snegu, poenta je nikad ne reci nikad - rekla je Ceca.

Printscreen/ RTVPink
Ceca Ražnatović

O njenom emotivnom statusu se mnogo spekuliše nakon raskida sa Bogdanom Srejovićem, a pevačica priznaje da je ispunjena u svakom pogledu.

- Bilo bi sramota da kažem da mi fali ljubav pored onakve publike. Ne fali mi ljubav, bavim se najlepšim poslom, sebe smatram voljenom ženom - priznala je Ceca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike