Mili o optužbama kandidata da su „Zvezde Granda” nameštaljka, stao u odbranu Đurišićeve: Nezamislivo je nju optuživati

19.02.2023

16:59

3

Kompozitor je istakao da nikada nije postojalo ništa što bi ukazivalo na mrlje u takmičenju

Mili o optužbama kandidata da su „Zvezde Granda” nameštaljka, stao u odbranu Đurišićeve: Nezamislivo je nju optuživati
Aleksandar Milić Mili - Copyright Printscreen/YouTube, Grand Online

Velika drama se podigla u „Zvezdama Granda” pošto je majka jednog od učesnika ovog muzičkog talenat šou programa izjavila da je pevačica Snežana Đurišić tražila novac, kako bi Dušan Vukadinović, prošao u dalji krug takmičenja.

Đurišićeva, kao mentor ovog kandidata se oglasila povodom novonastale situacije, a Vukadinović i dalje ne odustaje od optužbi na račun pevačice, kao i toga da je popularno takmičenje nameštaljka.

Antonio Ahel/ATA Images/YouTube/Zvezde Granda
Nata i Dušan Vukadinović, Snežana Đurišić

Ovim povodom se oglasio i kreativni direktor „Granda” i jedan od članova stručnog žirija Aleksandar Milić Mili koji tvrdi da u takmičenju nema nameštaljke, kao i da su besmislene optužbe majke kandidata Dušana Vukadinovića da im je njegova mentorka Snežana Đurišić tražila novac. 

- Nikakve nameštaljke u „Granda” nisu moguće, zato što svaki kandidat dobija iste uslove. Njih ima puno i ni na jednoj interpretaciji kandidata ne bi mogla da se pravi intervencija, a da se posle vraća za drugog kandidata u početno stanje. Ono kako su takmičari izveli svoju pesmu, svi pod jednakim uslovima, to je ono što gledaoci čuju - tvrdi Mili i nastavlja:

,,Zvezde Granda" printscreen
Aleksandar Milić Mili

 

- Snežana je u „Grandu” mnogo godina i nikada se nije pojavilo ništa što bi izazvalo mrlju na sam šou, a i na njenu celokupnu karijeru, tako da je nezamislivo nju optuživati za traženje novca ili nameštaljku - siguran je Mili, koji kaže da je Dušan Vukadinović napravio amaterske greške.

- Svako od članova žirija čuje da li je kandidat radio sa svojim mentorom. Nijedan mentor ne bi dozvolio da se prave amaterske greške kao što je to bilo kod Dušana. Ja sam u svom komentaru kao i ostali koji mu nisu dali glas to naveo, da se čulo da nije poslušao svog mentora. Dobio je tri glasa, otišao je u baraž, gde je u odnosu na ostale kandidate Saša Popović procenio da su ostali bolje spremljeni za sledeći krug. Smatram da je svaki gubitak deo neke sledeće pobede i da kandidati trebaju da podnesu taj gubitak na dostojanstven način, a ne kao u ovom slučaju sa ovim kandidatom - završava Mili za Kurir.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike