Veljko Ražnatović poslao poruku Bogdani: Žena je osoba koja podlim smicalicama svesno stvara mužu konfuziju! (FOTO)

31.01.2023

10:08

0

Bokser je izuzetno aktivan na društvenim mrežama

Veljko Ražnatović poslao poruku Bogdani: Žena je osoba koja podlim smicalicama svesno stvara mužu konfuziju! (FOTO)
Veljko Ražnatović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Veljko i Bogdana Ražnatović otkako su u 2019. godine sklopili brak, neprestano su pod budnim okom javnosti, te se svaki korak Cecinog naslednika i snajke pomno prati. Mladi par se u junu 2020. godine ostvario u ulozi roditelja rođenjem malog Željka, a sada čekaju i drugog sina, kome će dati ime Krstan.

Ražnatović je svakodnevno aktivan na svom Instagram profilu, pa se tamo sada i našalio sa suprugom Bogdanom objavom vezanom za muško-ženske odnose.

ATAImages/ Antonio Ahel
Veljko Ražnatović, Bogdana Ražnatović

- Muž - osoba muškog pola koja ne zna gde stoje stvari u kući. Žena - osoba ženskog pola koja non stop premešta stvari po kući i namerno, svesno stvara konfuziju da bi muž morao da joj se obrati za pomoć oko nalaženja stvari po kući, što čini da se oseća superiorno u odnosu na njega, iako je u pitanju podla smicalica - podelio je Veljko i tagovao svoju voljelu.

Ovo nije prvi put da objava Veljka Ražnatovića bude u istom maniru, iz čega se može zaključiti da njih dvoje imaju spontan i neusiljen odnos.

Supružnici u porodičnom životu sa sinom uživaju van fokusa javnosti, a sada sa nestrpljenjem iščekuju još jednog člana, kome će se Željko nesumnjivo najviše obradovati.

Instagram printscreen/ac3isb4ck
Instagram priča Veljka Ražnatovića

Podsetimo, Anastasija i Veljko Ražnatović su se kao deca često svađali, ali kada su odrasli situacija se promenila. Danas su jedno drugome velika podrška, a nedavno je Ražnatović po prvi put progovorio kako gleda na njenu vezu sa Nemanjom Gudeljom, ali i kakav odnos danas imaju. 

- Ja bih poginuo za svoju sestru. Ona je moj brat. Ništa više joj ne zameram, oguglao sam. Podržavaju je majka i tetka. Jedino kada smo se mi svađali, jeste kad je bila mlađa, oko oblačenja, ništa drugo. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike