Gde je nestala Megan Markl otkako princ Hari promoviše memoare: Nisu je usnimili ni dronovi iznad njihovog imanja!

20.02.2023

06:45

1

Megan se povukla iz javnosti kako bi bila sa decom, dok Hari ima poslovne obaveze oko memoara

Gde je nestala Megan Markl otkako princ Hari promoviše memoare: Nisu je usnimili ni dronovi iznad njihovog imanja!
Megan Markl - Copyright Profimedia

Javnost je već navikla na to da princ Hari i njegova supruga Megan Markl sve projekte rade zajedno, od sada već legendarnog intervjua koji su dali Opri Vinfri u martu 2021. godine, do prošlogodišnjeg dokumentarca za Netfliks. Međutim, otkako je vojvoda od Saseksa počeo s promocijom dugo očekivanih memoara „Spare“, njegova supruga upadljivo nedostaje. Svi se pitaju gde je, a Megan Markl kao da je "propala u zemlju".

Malo kome je jasno zašto, jer je reč o izdavačkom hitu, a prodaja ruši sve rekorde, što je potvrdio i Lari Finlej, direktor Harijeve izdavačke kuće „Penguin Random House“:

- Oduvek smo znali da će ova knjiga uspeti, ali nadmašuje čak i naša najveća očekivanja. Jedine knjige koje su se u prvom danu prodale u više primeraka, one su u kojima glumi drugi Hari (Poter) - rekao je direktor izdavačke kuće.

Profimedia
Megan Markl i princ Hari

Dronovi iznad imanja

Za Megan nije tipično da je nema u blizini, tim više što nije reč samo o hitu već i o vrlo unosnom potezu. Njenom suprugu isplaćen je pozamašan avans od 20 miliona dolara, a u slučaju da postoji mogućnost da povećaju prodaju, bilo bi logično da se pridruži suprugu.

Megan se potpuno povukla i nakon dokumentarca koji su snimili za Netfliks. Niko je nije video u javnosti, pa čak ni fotografi koji dronovima preleću iznad njihovog imanja, kako bi uhvatili bivšu glumicu i princa u kućnim, ležernijim izdanjima.

Kako prenose strani mediji, povukla se i u Montesitu se brine za decu, malenog Arčija i njegovu sestru Lilibet. Smatra da je Hari zaslužio svojih „pet minuta“,  te da neko od njih mora biti s decom.

Profimedia
Megan Markl i princ Hari

Izvori bliski kraljevskoj porodici tvrde da Megan odgovara to što više nije veliki fokus na njoj i da je makar nakratko izvan centra dešavanja. Spekuliše se i da radi na svojim memoarima.

S druge strane, kao jedan od razloga strani mediji navode i to da se Hari nada da će se pomiriti s ocem, kraljem Čarlsom i bratom princom Vilijanom.

- Megan i ja smo nekoliko puta rekli da ćemo se otvoreno izviniti za sve što smo pogrešno uradili, ali svaki put kad to stavimo na dnevni red, dočeka nas tišina. Hteo bih sa njima otvoren, konstruktivan razgovor. Želim da bude privatan, bez curenja u medijima - rekao je Hari jednom prilikom.

Profimedia
Princ Hari i Megan Markl

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike