Žena hrvatskog košarkaša o tome da su njen muž i Petar Grašo ljubavnici: Pukao mi je vodenjak od šoka!

09.12.2022

10:52

1

Izabranica hrvatskog košarkaša sa osmehom se seća glasina koje su tada kružile

Žena hrvatskog košarkaša o tome da su njen muž i Petar Grašo ljubavnici: Pukao mi je vodenjak od šoka!
Viktorija i Dino Rađa, Petar Grašo i Hana Huljić - Copyright Instagram printscreen/viktorija.radja

Viktorija Đonlić Rađa 1995. godine ponela je titulu druge pratilje Mis Hrvatske nakon što je pobedila na izboru za Mis Dalmacije. Ona je nedavno bila gost hrvatskog podkasta "Ajmo iskreno" i osvrnula se na trač koga se i danas rado seti, a koji je bio aktuelan pre više od decenije i po.

Tada se, naime, šuškalo da su njen suprug, nekadašnji košarkaš Dino Rađa i pevač Petar Grašo više od prijatelja, i to baš onda kada su Viktorija i košarkaš čekali drugo dete.

- Suludi su ti tračevi. I ovo s Dinom i Petrom kad je izašlo, rekla sam, ja bih tome ko je izmislio taj trač došla i poljubila mu ruku jer nam je toliko uveselio život. To kako se mi zezamo s tim, to je genijalno - priznala je Splićanka i dodala:

Tanjug/Miloš Milivojević
Petar Grašo

-  Stvarno sam bila trudna tada i došao je taj trač do nas i ja sam stvarno rodila zbog Petra Graše Niku 27. februara. Zaista je Petar Grašo kriv što sam se tad porodila jer smo se toliko rugali, on se toliko zezao da sam se ja smejala i meni je pukao vodenjak od smeha - ispričala je Viktorija i dodala da joj je njen ginekolog i potvrdio da se porodila upravo zbog smeha.

Od osvajanja titule sredinom devedesetih, Viktorija slovi za jednu od najlepših Hrvatica, a na svom Instagram profilu neretko objavljuje fotografije u bikiniju koje pokazuju da je još uvek, toliko godina nakon trijumfa, u top formi. U braku sa nekadašnjim igračem Boston Seltiksa je već dve decenije. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike