Petar Grašo dolazi u Beograd sa Hanom! Oglasio se o predstojećem koncertu: Trudimo se da važne životne trenutke proživimo zajedno

08.11.2022

13:26

0

Pevaču će se na sceni pridružiti i tast - Tonči Huljić

Petar Grašo dolazi u Beograd sa Hanom! Oglasio se o predstojećem koncertu: Trudimo se da važne životne trenutke proživimo zajedno
Petar Grašo i Hana Huljić - Copyright ATAImages/ A.A./Jutjub/Jutarnji list

Petar Grašo održaće koncert 11. novembra u Štark areni, a kako se nedavno oženio i dobio ćerku, u Srbiju najverovatnije neće doći sam.

Pevaču će, kako se šuška, u srpskoj prestonici društvo praviti supruga Hana Huljić, s kojom je organizovao intimno venčanje u februaru ove godine, te bi to bila njihova prva zajednička zvanična poseta Srbiji.

Grašo je kratko komentarisao tu mogućnost, ostajući misteriozan.

- Trudimo se da sve važnije životne trenutke proživimo zajedno, iako je ponekad, zbog prirode mog posla, teško sve uklopiti - priznao je pevač, čije su karte za koncert planule, te je iz Skymusica, koji organizuje ovaj megaspektakl, saopšteno da iako prvobitno nije planirano,  da će se u prodaju pustiti i ulaznice za nivo 400, a da je kupovina moguća putem besplatne E_FINITY aplikacije, preko sajta eFinity.rs i na blagajni Štark Arene.

Petar je za ovu priliku obećao svetski nivo produkcije, dobru zabavu, sjajnu atmosferu i dvosatno putovanje kroz njegovu gotovo 27 godina dugu karijeru, te da će mu se na sceni priključiti i dugogodišnji saradnik, a od nedavno i tast - Tonči Huljić.

24sedam/Milica Gudžulić
Tonči Huljić

Podsetimo, bračni par napravio je svadbu u Splitu, a nakon crkvenog venčanja veselje je upriličeno u restoranu. Kako je Hana u tom trenutku bila trudna sa ćerkicom, kojoj su dali ime Alba, porodila se posle nešto više od četiri meseca od svadbe. 

- Najlepša zora koju sam dočekao je moja zora, a to je Alba. U prevodu je zora, to je moja kćer. To je zora života - rekao je Grašo kada je postao otac.

Foto: Live Production
Petar Grašo

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike