Stoja žestoko prozvala kolege: Ko god hvata mikrofon da bi postao poznat i bogat neće biti srećan

18.02.2023

16:01

0

Pevačica je istakla da se ona pevanjem bavi iz ljubavi

Stoja žestoko prozvala kolege: Ko god hvata mikrofon da bi postao poznat i bogat neće biti srećan
Stojanka Novaković Stoja - Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda - Specijal"

Pevačica Stoja Novaković je prokomentarisala svoje novopečene kolege koji su u svet muzike ušli radi dobre zarade, te ih oštro potkačila, ističući da je muzika ljubav, a ne hobi. 

- Pevanje nije samo posao, ni zanimanje, niti način zarađivanja. Pevanje je dar od Boga, emocija koja je darovana da se prenosi kao lek, lek za druge, vrlo retko za sebe. Uvek se iznova radujem kada čujem da sam pesmom nekome pomogla, orhabrila ga, razveselila. Zato ko god hvata mikrofon da bi postao poznat i bogat neće biti srećan, to je tako. Voli vas vaša Stoja - napisala je Novakovićeva u okviru Instagram storija.

Instagram printscreen/stoja_institucija
Stoja prozvala novopečene kolege

Pevačica je svojevremeno u jednom interjvuu otkrila da se tokom karijere suočavala sa poniženjima i uvredama na račun fizičkog izgleda

- Ja sam uvek nešto vadila (smeh). Imala sam period jako težak tih godina. Meni je preko glave bilo komentara: "Jao, vidi Stoja debela, celulit. Jeste, gruva energija, ali treba malo da smrša". Ja se zaintaim kao svaka žena koja želi da bude ribetina. Dva puta dnevno sam trenirala. Jela sam pola viršle za ceo dan, ne znam odakle mi energije da ne padnem u nesvest. Pila sam ceđene narandže, to me je držalo. Plivanje, masaže - otkrila je Stoja u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Podsetimo, Stoja se pre nekoliko meseci podvrgla tretmanu liposukcije i zatezanju lica, a zbog nove frizure, dobila je i nadimak srpska Kris Džener

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike