Bila sam u komi devet i po sati! Stoja o liposukciji i krizi u braku: Svađe rešavamo intimnim odnosima (VIDEO)

16.12.2021

08:15

0

Pevačica je potpuno promenila imidž, a ne krije da ju je to i skupo koštalo

Bila sam u komi devet i po sati! Stoja o liposukciji i krizi u braku: Svađe rešavamo intimnim odnosima (VIDEO)
Stojanka Novaković Stoja - Copyright ATAImages/ A.A.

Stojanka Novaković, poznatija kao Stoja je svojim pojavljivanjem na snimanju novogodišnjeg programa televizije Pink oduševila sve. Kosa nikad kraća, linija kao kod manekenke, a zbog osmeha koji nije skidala sa lica, svi su zaključili da je zaljubljena kao prvog dana.

Za okupljene medijske ekipe među kojima je bila i 24sedam ona otkriva da je smršala i to zahvaljujući liposukciji. Zbog savršenog izgleda mnogo je propatila, kako kaže, bolovi su bili užasni, oporavak je dugo trajao, a i cena koju je platila je visoka. Ali, ona ne mari, i opet bi ponovo isto uradila. 

ATAImages/ A.A.
 

  - Nikada nisam imala ovako kratku kosu, evo sad imate ekskluzivu. Smršala jesam, hvala. Bila sam na liposukciji u Turskoj. Htela sam da budem riba, eto zato sam se odlučila na ovaj korak. Bolelo je jako. Oporavak je bio zaista težak, bila sam devet i po sati u veštačkoj komi. Bilo je strašno, ali imala sam eto druga koji je bio uz mene, pomogao mi je. Nisam se plašila uopšte, ali je bolelo. Uvek ću da radim nešto na sebi, kad mi se ćefne. Ja nisam išla na liposukciju zato što ja nisam zadovoljna sobom, već zato što sam tako htela. Sad imam poseban režim - hrana i trening ništa, sad pijem samo čaj, popeo mi se više na glavu - priča Stoja i otkriva da je operacija skupo koštala: 

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Mnogo košta liposukcija, ne mogu da vam kažem koliko. Imala sam poseban apartman, gledali su me kao da sam svetska zvezda. Oni ne znaju da sam ja ovde javna ličnost, a dočekana sam kao holivudska zvezda. Imala sam u sobi tri medicinske sestre koje su bile 24 sata uz mene, to je baš za pohvalu. 

Ranije se pisalo da Stoja ratuje sa svojim koleginicama Radom Manojlović i Janom Todorović, a pevačica kaže da ipak nije tako. 

- Ja sam sa njima super, mislim ja nemam veze sa njima. Prvo te ljude ne poznajem lično, ja ne znam šta se desilo. Poštujem njihov rad i pesme, zato nisam ništa ni demantovala. 

ATAImages/Antonio Ahel
 

S obzirom na to da na javnoj sceni ima sve više novopečenih pevačica, Stojanka kaže da to njoj nimalo ne smeta i da se svi bore za svoje mesto na javnoj sceni. 

- Ne smeta mi što se svi danas zovu pevačima. Ako i treba, svi se bore za svoje, treba da date maksimum od sebe. Ma kakva gluma, ja sam ceo život glumica. Nisam dobijala ponude za glumu, ali ako treba tu sam. Koga treba da prebijem, sa kim treba da se svađam, šalim se (smeh).

Pevačica je na snimanje došla u društvu supruga Igora, a za fotoreportere su i ispozirali i poljubili se i time pokazali koliko se vole. Stoja kaže da nikada nisu imali krizu u braku, a i kad postoje svađe, tu su intimni odnosi koji sve reše. 

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Nikad mi nije bio brak u krizi. Ja sam jaka žena. Retko kad zabrlja, znate kad se neko voli, mi smo 18 godina zajedno, a kao da smo se juče upoznali. Poštovanje i tolerancija su veoma bitni da bi opstao jedan brak. Nemamo ni vremena, on ode ujutru, vrati se uveče. Uveče se vidimo, pričamo i opet jutro - kaže Novakovićka, a na pitanje da li s*ksom rešavaju probleme, ona priča kroz smeh:

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Obavezno, bez biča ništa. Alo, kakvo je to pitanje?! To je na prvom mestu, sve ostalo je nebitno - kazala je Stoja. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike