"Zvali su me Stoja celulitara!" Pevačica trpela prozivke, pa otkrila kako je smršala: Jela sam pola viršle dnevno

24.04.2024

20:21

1

Muka joj je bilo od glasina, a onda se odlučila na drastičan korak koji je urodio plodom

"Zvali su me Stoja celulitara!" Pevačica trpela prozivke, pa otkrila kako je smršala: Jela sam pola viršle dnevno
Stojanka Novaković Stoja - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Otkako se pojavila na muzičkoj sceni, pevačica Stojanka Stoja Novaković kuburi sa kilogramima, a njena figura kroz karijeru varirala je od savršenstva do gojaznosti.

Stoja se neretko nađe na meti kritika kada je njen izgled u pitanju. Od samog početka karijere spekuliše se o njenim navodnim operacijama, zatezanju lica i liposukciji, a sada je rešila da stavi tačku na glasine i otkrije kakvu je borbu vodila sa kilogramima i kako se nosila s tim.

Više puta je bila na rigoroznim dijetama, a najveći rezultat je postigla 2004. godine kada je izdala čuveni album "Starija". Tada se pisalo da se podvrgla estetskim operacijama i da je čak i rebra vadila.

ATA Images/Antonio Ahel
Stojanka Novaković Stoja

- Trpela sam poniženja, zvali su me Stoja celulitara. "Stoja debela, salasta, vidi kakva je..." Muka mi je bilo. Iz mene gruva energija, a oni komentarišu moj celulit. Treba da smrša, debela je. Onda sam se sa albumom "Žena starija" rešila da im zapušim usta. To je bio zaista težak period za mene. Ne znam kako negde nisam pala. To je bilo mučenje šest meseci. Dva puta na dan sam trenirala. Pila sam samo ceđene pomorandže i to me je držalo. Bila sam sva u žilama, jaka i žilava. Onda sam se ja smejala u lice svima onima koji su govorili da sam debela celulitara - kaže Stoja.

Iako je postigla željenu kilažu, Stoja ne krije da joj je tih godina bilo narušeno zdravlje, te je često u tom periodu posećivala lekara.

- Ja sam uvek nešto vadila. Imala sam period jako težak tih godina. Često sam bila kod lekara, što zbog toga jer mi se sloši pošto ništa ne jedem, što zbog toga jer sam htela sve na sebi da menjam. Posle razgovora s doktorom uvek bih se predomislila, samo nekoliko stvarčica sam uradila, ostalo je sve prirodno. Šest meseci sam bila posvećena samo sebi - zaključila je Stoja za Republiku.

ATAImages/Antonio Ahel
Stojanka Novaković Stoja

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike