Šok detalj s početka Stojine karijere: Hteli da joj promene ime, a ona za to - ni da čuje!

16.02.2023

16:15

0

Umetnički naziv nije je zanimao, želela je samo svoje

Šok detalj s početka Stojine karijere: Hteli da joj promene ime, a ona za to - ni da čuje!
Stojanka Novaković Stoja - Copyright ATAImages/ A.A.

Stojanka Novaković, iako se i dalje ne eksponira preterano u javnosti, svakako važi za jednu od najpopularnijih pevačica s domaće estrade. 

Gostujući u jednoj emisiji nedavno objasnila je zašto uvek pravi taj „korak nazad", a onda se prisetila i svojih početaka, te toga kako je mogla i da se ne proslavi kao danas dobro znana - Stoja. 

– Nisam osoba koja voli da se fotografiše. Tako je od samog početka moje karijere. Od moje prve pesme, pa nadalje ja sam ispoštovala sve emisije, po jednom bih se pojavila i čekala sledeći album ili pesmu. Nisam poznata po tome da volim da se slikam. U poslednje vreme se jesam malo povukla jer nema emisija u kojima pevač može da se pokaže u najboljem izdanju. Sada je drugo vreme – objasnila je u emisiji „Zvezde Granda - Specijal", u kojoj joj je društvo pravila mlađa koleginica Aleksandra Tadić. 

Tadićeva je tada, između ostalog, ispričala kako smatra da je došlo vreme da se predstavlja samo imenom i prezimenom, a ne kao Cipka, što je činila do sada. Iznoseći svoje mišljenje po pitanju naziva, Stoja je otkrila:

„Hteli su da mi promene ime!"

– Mislim da treba biti originalan i onakav kakav jesi od početka, pa do kraja. Ne treba ništa menjati. Meni su na početku karijere hteli da promene ime i da mi daju neko umetničko, međutim ja to nisam dozvolila. Baš samm htela svoje. Smatram da je i Aleksandrin nadimak vrlo simpatičan i pamtljiv, ali to je njena odluka.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike