Stoja o „tituli" srpske Kris Džener, pa otkrila i da li bi se fotografisala za „Plejboj": Gde sme muž da bude ljubomoran!

11.06.2022

12:05

0

Otkako je smršala, ne krije koliko se dobro oseća u svojoj koži, ali svakako drži do izvesne granice

Stoja o „tituli" srpske Kris Džener, pa otkrila i da li bi se fotografisala za „Plejboj": Gde sme muž da bude ljubomoran!
stoja_26062020_0008 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Otkako je uspela da se reši viška kilograma, Stoja Novaković uživa u novoj liniji do maksimuma. U jednom trenutku pojedinci su kako zbog toga, tako i frizure koju je tada nosila uporedili sa čuvenom „mamadžerkom" Kris Džener.

Pevačica ne krije da joj ta „titula" prija.

- Savršeno se osećam u svojoj koži. Imponuje mi što me porede sa Kris Džener, jer je ona prelepa žena - rekla je Stoja, prenosi „Blic", pa zatim nastavila o tome da li je ikada poželela da okači mikrofon o klin, te čime bi se bavila ukoliko bi se to dogodilo.

Kris Džener Profimedia
 

- Nikad ne bih mogla da prekinem pevačku karijeru i bavim se nečim drugim. Ja sam se rodila da budem estradni umetniki. Da nisam pevačica bila bih kuvarica - izjavila je ona.

Inače, Dženerovu su svojevremeno pratile priče da se sprema da se fotografiše za „Plejboj". Tada, bila u je „lepša nego ikad i to je, navodno, želela da ovekoveči". Upitana da li bi se ona opredelila za takav korak, Stoja je odgovorila:

- Ne ni u ludilu. Vrlo sam stidljiva osoba. Moj muž nije ljubomoran, gde sme da bude ljubomoran. Imamo zdrav odnos, toliko smo zreli ljudi da nema prostora ljubomori.

Muža, inače, nikada nije morala ni da štiti od koleginica.

- Ne, one vrlo dobro znaju gde im nije mesto - nasmejala se pevačica.

Stoja Novaković ATAImages/ A.A.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike