Zvezda "Granda" još čeka suđenje sa nasilnikom koji ju je zverski pretukao! Posle toga su se čak i susreli: Radim mnogo manje, u strahu sam

16.02.2023

07:30

0

Njenom bivšem je istakla zabrana prilaska, otkrila je Marina za 24sedam

Zvezda "Granda" još čeka suđenje sa nasilnikom koji ju je zverski pretukao! Posle toga su se čak i susreli: Radim mnogo manje, u strahu sam
Marina Maki Radosavljević - Copyright Printscreen Youtube/ Zvezdegrandaofficial

Marina Maki Radosavljević preživela je stravično nasilje od svog bivšeg partnera prošlog leta, a suđenje za ovaj slučaj još uvek nije počelo, kako saznaje 24sedam.

Pozvali smo Marinu kako bismo videli šta se dešava skoro sedam meseci otkako se sve desilo, a stvari u njenom životu su se i te kako promenile.

- Sve ide po službenoj dužnosti, predmet je kod tužioca tako da se nadam da će nadležni organi to odraditi kako treba - rekla nam je Marina Radosavljević, te otkrila da njen bivši partner više nema zabranu prilaska njoj.

Kako nam je dalje istakla, ona nije podnela krivičnu prijavu protiv nasilnika zbog toga što je dobijala indirektne pretnje da se cela stvar što pre zataška.

- Nisam podnela krivičnu prijavu da bi sve to što pre prestalo i da ne bih raspirivala problem, iskrena da budem. Bile su tu indirektne pretnje i molbe od njegovih prijatelja da to ne učinim - rekla je pevačica.

Izvesni I. T. nema više zabranu prilaska Marini, a ona je za 24sedam otkrila da li je pokušao da je kontaktira i jesu li se možda sreli, s obzirom na to da žive u istom mestu.

- Slabije se krećem, iskreno, u poslednje vreme. Možda smo se sreli automobilima, a ovako licem u lice ne. Ne bi trebalo da bude problema ako se sretnemo, valjda nije tolika budala - kaže ona.

Instagram printscreen/marina.radosavljevic.maky
Marina Maki Radosavljević

Pevačica priznaje da se od svega što se desilo još uvek oporavlja, te da je promenila život iz korena.

- Teško je živeti sa tim što si proživeo već dva puta, to je ogroman pritisak za nekog ko živi ovde i kao žena treba da se nosi sa takvim problemom. Razmišljala sam da se preselim, svakako je to u planu - kaže ona i otkriva da mnogo manje radi nego ranije:

- Radim, ali ne toliko u kontinuitetu kao ranije, dosta je sve ovo uticalo na to, imam i strah da nastupam, nije to više ta vrsta slobode ići i raditi samostalno. Biram i kolege sa kojima sarađujem u poslednje vreme, trudim se da živim sa tim što je bilo i nadam se da se neće dogoditi slično. 

Instagram printscreen/marina.radosavljevic.maky
Marina Maki Radosavljević

Marina je priznala da je i njena porodica mnogo propatila zbog svega što se desilo. 

- Ma samo želim da se vrati moj mir, da imam svoju sreću, da mogu da funkcionišem i radim normalno, moja porodica i ja. Mesecima unazad doživljavamo svi pritisak i neku vrstu diskriminacije. Najradije bih, kad bih mogla, digla ruke od svega jer ne mogu sama, ali moram, nažalost je tako - zaključila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike