Marko i Ena vodili su "Zvezde Granda", a on je sad šokirao priznanjem: Nisam ponosan, sve je bilo na silu!

16.02.2023

09:45

0

Objasnio je zašto se nije trudio

Marko i Ena vodili su "Zvezde Granda", a on je sad šokirao priznanjem: Nisam ponosan, sve je bilo na silu!
Marko Miljković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marko Miljković pre mnogo godina vodio je popularni šou "Zvezde Granda", ali je sada prvi put rekao iskreno zašto to nije radio sa zadovoljstvom.

Iako se tada činilo da je daleko dogurao i uspeo, njega to, kaže, nije ispunjavalo već je radio jer je morao, pa priznao da nije dao maksimum.

- Nisam ponosan. Ja nisam bio za takav vid posla, za voditeljski posao. Bio sam nezreli klinac, previše su me ugurali tamo, idi radi. Nekako sam na silu, ne mogu da kažem.. Pristao sam da radim ali se nisam trudio. Nisam ponosan kako sam vodio, otvoreno da kažem - naglasio je Miljković.

Podsetimo, Marko je tada vodio "Zvezde Granda" sa nekadašnjom devojkom Enom Popov. Međutim, kada je završio sezonu voditeljskog posla, usledio je i raskid veze Ene i Marka, a posle je svako krenuo svojim putem.

Miljković se našao u rijalitiju gde je upoznao Lunu Đogani, s kojom danas ima ćerku Miu, pa je i njegova supruga komentarisala kako ih danas vidi javnost.

- Gledaju uvek, uvek mora da se pomene ta "Zadruga", imaju prava. Bacaju ljudi poglede uvek, ima oduševljenja a ima i onog šta, ko su ovi. Kada treba da snimam samu sebe napolju, to su takvi pogledi kao da sam skinula gola - ispričala je Luna za Novu, pa dodala da joj to smeta.

ATAImages/Antonio Ahel
Marko Miljković i Luna Đogani

-  To me tako nervira, neprijatno mi bude. Danas postoji toliko jutjubera, tiktokera, kao što je ovom dečku posao u kafiću, tako je nama posao da se snimamo. Gledaju nas sa nekim čuđenjem - nalgasila je Luna.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike