"Želim sina!" Luna i Marko progovorili o finansijama, pa otkrili kako su se Anabela i Gagi snašli u ulozi babe i dede!

11.01.2023

21:21

0

Par bi voleo da ima troje dece

"Želim sina!" Luna i Marko progovorili o finansijama, pa otkrili kako su se Anabela i Gagi snašli u ulozi babe i dede!
Luna Đogani i Marko Miljković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bračni par Luna Đogani i Marko Miljković uprkos brojnim prognozama i spekulacijama javnosti o njihovoj ljubavi, uspeli su da odole svim iskušenjima i dokažu da je njihova ljubav dovoljno jako da pobedi sve prepreke koje su im bile na putu na početku veze.

Luna i Marko uživaju u roditeljstvu, a osnovni izvor prihoda im je Jutjub kanal, na kom njihovi pratioci mogu da vide šta oni rade, kako provode vreme i čime se bave privatno, što se pokazalo kao vrlo isplativo u današnje vreme.

Iako je govorili kako je na muzičku karijeru stavila tačku, Luna je nedavno izbacila novu pesmu "Kontra" na svom Jutjub kanalu, a u spotu je ulogu dobio i njen dragi, Marko Miljković. Luna ne krije da se muzikom bavi isključivo iz ljubavi i hobija, te ne želi da joj to bude primarno zanimanje. Nema u planu da se vraća nastupima, a pesme će snimati za svoju dušu. Pesma "Kontra" joj se dopala na prvo slušanje, snimila ju je pre tri godine.

ATAImages/Antonio Ahel
Luna Đogani i Marko Miljković

- To je poklon za Novu godinu za sve ljude koji vole mene i Marka. Znam da je želja mojim fanovima da ja snimim spot i pesmu, a šlag na torti je bio Marko u spotu, jer to niko nije očekivao. Ovo je znak zahvalnosti za sve ljude koje nas podržavaju, ne volim da ih nazovem fanovima. Hvala im od srca, bez njih ne bi sve ovo ostvarili - priznala je Đoganijeva.

Kada su finansije u pitanju, Miljković priznaje da najviše troši na restorane i automobile, dok Luna skromni ističe da ona ne troši mnogo novca, te da najviše para daje na potrebštine vezane za njihovu ćerku Miju.

Sada su otkrili kako su se Anabela Atijas i Gagi Đogani snašli u ulozi bake i deke.

Antonio Ahel/ATAImages
Fanki Dži

- Oni ne daju da se ton povisi na Miu. Stalno govore, ona je beba, ona ne zna. To je normalno, kada se dobije unuče to je potpuno neka druga dimenzija, ogromna ljubav i ja im to ne zameram. Treba da je vole i čuvaju, a mi smo tu da ih usmeravamo. Oboje su opčinjeni sa njom, slabi su na nju. Zove ih baka i dedi. Drago mi je da imaju tako lep odnos - istakla je Luna, prenosi Alo.

Krajem godine zatekla ih je tužna vest o gubitku bebe, a Marko sada priznaje da mu je neostvarena želja da dovbije sina.

- Iskren da budem, voleo bih da to bude sin, ali ako bude ćerkica volećemo je, samo je bitno da bude živo i zdravo. Voleleli bi da imao troje dece, to bi bila jedna simpatična banda, naravno ako ostanemo normalni posle drugog deteta, pošto nije lako odgajati decu - istakao je Marko Miljković.

ATAImages/Antonio Ahel
Luna Đogani i Marko Miljković

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike