Luna Đogani i Marko Miljković prvi put otkrili kako izgleda njihov luksuzni stan od 160.000 evra sa dva kupatila! (FOTO)

03.02.2023

13:37

0

Vidi se da su uložili mnogo truda i pažljivo birali svaki detalj, a soba za malu Miju privukla je posebnu pažnju

Luna Đogani i Marko Miljković prvi put otkrili kako izgleda njihov luksuzni stan od 160.000 evra sa dva kupatila! (FOTO)
Luna Đogani i Marko Miljković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Influenserka i pevačica Luna Đogani posednjih godina skrasila se pored svog izabranika Marka Miljkovića, s kojim je dobila ćerku Miju i ne krije koliko ju je roditeljstvo promenilo.

Luna i Marko su svoje ljubavno gnezdo svili u luksuznom stanu na Bežanijskoj kosi, a detalje iz svog privatnog života neretko prikažu i na svojim društvenim mrežama, kao i na svom Jutjub kanalu, gde su vrlo uspešni i koji im je osnovni izvor prihoda.

Po svemu sudeći od Jutjuba se dobro živi, a Luna je sada na svom TikTok nalogu pokazala svoju dnevnu rutinu i otkrila kako sređuje svoj porodični stan u kom živi sa ćerkicom i Markom.

Njeni fanovi su bili oduševljeni enterijerom njihovog doma, a komentari su se samo nizali.

Ona i Marko Miljković kupili su stan na Bežanijskoj kosi od 80 kvadrata za neverovatnih 160.000 evra, na kredit.

Vidi se da su uložili mnogo truda u sređivanje stana i vodili računa o svakom ćošku, tako da je za nameštaj izdvojeno preko 30.000 evra.

U stanu se nalazi dnevna soba u kojoj preovladava zelena boja, dva kupatila, soba za malu Miju koja je naravno roze boje, terasa i kuhinja u kojoj Luna rado sprema obroke za svoje najmilije.

Inače, Luna Đogani se nedavno vratila svojoj muzičkoj karijeri i posle duge diskografske pauze izdala spot sa pesmom "Kontra". Međutim, Luna se nije u potpunosti vratila ovom poslu, jer kako kaže, plan joj je da muziku snima samo za svoje fanove i zarađuje od pregleda, a ne da se profesionalno bavi pevanjem i nastupa po klubovima, u čemu ima punu podršku svog supruga Marka Miljkovića.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike