Ceca Ražnatović svaki dan mora da ima novi stajling: Nije mi lako, 130 kombinacija mi treba samo za moj šou

13.02.2023

16:20

2

Danas je obukla crno i raspustila kosu

Ceca Ražnatović svaki dan mora da ima novi stajling: Nije mi lako, 130 kombinacija mi treba samo za moj šou
Ceca Ražnatović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Ceca Ražnatović došla je danas na snimanje nove emisije muzičkog šou programa „Zvezde Granda“, a za ovo pojavljivanje izabrala je crnu elegantnu odevnu kombinaciju koju je upotpunila visokim crnim potpeticama i torbom koja neodoljivo podseća na YSL klač od 550 evra. 

Naime, Ceca je za predstavnike medija ispozirala sa osmehom na licu, a sve oči su bile uprte u njen stajling. A glamur ni ovog puta nije izostao.

Za ovu priliku Ceca je obukla crnu haljinu sa resama i ogrnula se pončom u istoj boji, a potom za predstavnike medija otkrila kako bira svoje odevne kombinacije i odakle crpi inspiraciju da uvek bude inovativna. 

 

- Nemam više inspiraciju za stajlinge. Nešto sam računala, samo za moj šou do kraja sezone mi treba oko 130 stajlinga, posebno „Zvezde Granda“ i moji koncerti. Ja ne znam kako ću sve to da izvedem, a da se nešto ne ponovi. Prosto je nemoguće. Nije mi lako - rekla je Ceca kroz smeh za okupljene medijske ekipe. 

U susret Danu zaljubljenih, Cecu su novinari upitali kakve ona planove ima i kako će ga obeležiti, a ona je samo kratko prokomentarisala:

- Nemam nikakve planove za Dan zaljubljenih - kazala je Ražnatovićka, a na pitanje da li ona svaki dan dobija ljubav, ona je rekla:

- To je drugačija vrsta ljubavi, ne što se tiče emotivnog partnera. Ja sam žena koja mnogo ljubavi dobija od svoje publike, od porodice. Ja šaljem i dajem ljubav onima koje volim. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike