Kendal i Kajli Džener na maskenbalu pre više od 20 godina: Prizor devojčica sa mamom i tatom izazvao lavinu komentara! (FOTO)

14.02.2023

22:40

0

Danas su najuticajnije sestre na svetu

Kendal i Kajli Džener na maskenbalu pre više od 20 godina: Prizor devojčica sa mamom i tatom izazvao lavinu komentara! (FOTO)
Kendal i Kajli Džener - Copyright Profimedia

Najmlađe članice porodice Kardašijan-Džener, Kajli i Kendal svakim svojim potezom privlače neverovatnu pažnju svetske javnosti, a tako je bilo i na dočeku Nove godine koju su dočekale zajedno sa društvom. 

Poznate sestre Kendal i Kajli Džener važe za najstilizovanije i najuticajnije mlade dame na svetu, što pokazuju svakim svojim javnim istupanjem.

Kajli je nedavno proslavila prvi rođendan svom sinu Eru, kog je dobila sa Travisom Skotom. Za njega nisu imali ime do proslave prvog rođendana, koja je bila prava mala bajka.

Otac Kajli i Kendal, Kejtlin Džener je pre nekoliko godina odlučio da promeni pol, a neposredno nakon toga je priznao da do toga ne bi došlo da su se njegove ćerke protivile toj odluci.

Ipak, njene ćerke Kendal i Kajli Džener rekle su da im je ovo iskustvo samo pomoglo da ojačaju odnos sa ocem.

- Kada se moj tata prvi put izjasnio kao transrodna osoba, naša se konekcija automatski povećala. Kejtlin je najzad bila iskrena sa mnom. Od tada smo počele da pričamo o njenim dugo skrivanim emocijama. Dok smo odrastale, to se nije dešavalo, a tata je izbegavao razgovore o osećanjima, zato smatram da je promena pola bila veliki korak za naš odnos - priznala je Kendal.

- Zbog tatine hrabrosti sam naučila mnogo o ljubavi i tome kako da se ponosim onim što volim. Kejtlin je moj uzor ceo život - zaključila je Kendal.

Kajli Džener je potvrdila sestrinu izjavu, nazivajući Kejtlin pravom herojkom modernog sveta.

Sada je na jednoj Instagram stranici koja objavljuje fotografije slavnih iz devedesetih osvanula fotografija Kendal i Kajli Džener iz detinjstva, koje 1999. godine maskirane poziraju sa mamom Kris Džener i tatom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 90s Classy (@90ssclassy)

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike